Nejprodávanější tituly - květen 2016
povídky

Sigmundovy můry
(1x)
V psychiatrickém centru začíná sezení. Krabice nedoručených dopisů svede dohromady umělce s pubertálním nacistou. Antihrdinové vypointovaných povídek Pavla Bušty jsou tak akorát zralí na terapeuta.
povídky

Sigmundovy můry

216 Kč
Směšné lásky
(2x)
Směšné lásky — sedm povídek, jejichž námětem je láska zasazená do komických souvislostí, anebo spíš to, co lidé v komických souvislostech pokládají za pokus o milostný vztah.
povídky

Směšné lásky

317 Kč
Střepy času, krajin, konspirací / Nalezený deník - 51%
V krátkých prózách se protnou místo, čas, historická postava s postavou fiktivní. Toto protnutí snad spustí fantazii čtenáře směrem do historie i směrem do krajiny.
povídky

Střepy času, krajin, konspirací / Nalezený deník

183 Kč
89 Kč
Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku - 10%
Povídkový výbor Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku dotváří obraz Jiřího Hájíčka jako autora vesnických románů a doplňuje tak jeho dosavadní prozaické dílo.
povídky

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku

199 Kč
179 Kč
Zimní ryby
Někdy se může zdát, že Baltské moře mořem snad ani není. Není skoro vůbec slané, je spíše mělké než hluboké a jeho hladina se skoro nehýbe. Zdání ale klame. Stačí si přečíst tuhle skvělou knížku jednoho z nejlepších německých povídkářů současnosti.
povídky
Ukázky

Zimní ryby

99 Kč
730
Bizarní zpráva o stavu Československé lidové armády na konci 80. let minulého století. Druhé vydání rozšířené o několik dříve nepublikovaných povídek.
povídky

730

89 Kč
Proč ženy nekouří doutníky
Soubor několika povídek nejen pro ženy, ale hlavně o ženách. Zábavné a oddechové čtení poukazuje vtipnou formou na možné životní přešlapy. Stalo se Vám někdy, že jste se zpili tak, že jste se druhý den styděli sami na sebe podívat do zrcadla?
povídky
Ukázky

Proč ženy nekouří doutníky

89 Kč
Hovno hoří
(7x)
Kniha autora Šakalích let, která vtipnou formou odhaluje rozdíly mezi mužským a ženským myšlením. Zábavné čtení plné absurdních historek, jež napsal sám život.
povídky
Ukázky

Hovno hoří

129 Kč
Dvacet deka lásky
Další kniha jedné z nejčtenějších českých spisovatelek. Tentokrát se jedná o soubor povídek o lásce a jejím nedostatku.
povídky

Dvacet deka lásky

152 Kč
O prospěšnosti alkoholismu
(5x)
Výbor sedmnácti většinou dosud nevydaných satirických povídek, které vznikly ve 20. letech minulého století. Autor slavného románu Mistr a Markéta v nich čtenáře potěší svým humorem, absurdními situacemi a brilantním glosováním poměrů v tehdejším Rusku.
povídky

O prospěšnosti alkoholismu

161 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 136 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 14 > >>