Nejprodávanější tituly - červen 2016

Pravda – dcera času
Myšlenka pokroku poznání není samozřejmá. V této knize je myšlenka pokroku poznání pochopena jako specifický typ epistemologie, kterýpřiznává času nepominutelnou úlohu při utváření vědění o přírodě.

Pravda – dcera času

260 Kč
Pravé české papírové skládačky
Chcete si složit z papíru čepici, vlaštovku nebo lodičku? A nevíte, jak na to? Nevadí. Tato knížka vám poradí, jak vytvořit ty nejznámější a nejoblíbenější skládačky.

Pravé české papírové skládačky

161 Kč
Pražské usedlosti
Encyklopedie provázející čtenáře po pražských, zejména viničních, usedlostech se dočkává svého třetího vydání, kromě drobných upřesnění se dočkává změn zejména v rozsáhlé obrazové příloze, kde byly použity mnohé historické i nové fotografie.

Pražské usedlosti

347 Kč
Profesionalizace literární kultury
K mnoha změnám, kterými procházela společnost alžbětinské Anglie, patří i nová role „básníka z povolání“ – autorka knihy ho přirovnává k postavám dnešní popkultury: jsou obecně známé, jsou jim přisuzovány slušné výdělky, ale ne vždy slušná pověst.

Profesionalizace literární kultury

125 Kč
První pomoc pro každého
Text obsahuje nejnovější poznatky z oblasti poskytování první pomoci a je rozšířen o problematiku poskytování pomoci malým dětem. Čtenáři se naučí poskytovat kvalitní a efektivní první pomoc.
Ukázky

První pomoc pro každého

118 Kč
Prvorozený

Královský úděl budoucího císaře Karla IV. Král Jan Lucemburský se s Karlem nijak nemazlil. Jako tříletého věznil syna na hradě Lokti, v sedmi ho oženil s Blankou z Valois, v patnácti syn vedle otce bojoval o vládu nad severoitalskými městy...

Ukázky

Prvorozený

169 Kč
Příběhy jedné noci
(2x)
Kniha fantastických příběhů, které se odehrávají v noci 19. března 1929 na nejrůznějších místech světa. Autor se proslavil především románem "Cit slečny Smilly pro sníh".

Příběhy jedné noci

268 Kč
Příběhy nehorázný primadony
Nikkiina NOČNÍ MŮRA se stala skutečností! Její rivalka MacKenzie jí totiž ukradla deníček! Co když všem vyslepičí její mega tajné myšlenky a pocity?!

Příběhy nehorázný primadony

296 Kč
Příběhy starého Izraele

Poslouchejte povídání, z něhož čerpají všechna další… Jak vznikl svět a proč byli lidé vyhnáni z ráje? Kdo přežil nesmírnou potopu? Co je to Babylónská věž a kterak došlo ke zmatení jazyků? Kdo byl Mojžíš a jak probíhala cesta do zaslíbené země?

Ukázky

Příběhy starého Izraele

199 Kč
Případ forchheimského rádce

Příběh se odehrává v letech 872–874. Po dvojí zradě se vlády na Velké Moravě ujímá Svatopluk...

Ukázky

Případ forchheimského rádce

189 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>