Nejprodávanější knihy - září 2016
česká

Ratajský les
(4x)
Kde chybí spravedlnost, nastupuje odplata. Zločiny padesátých let jsou sice promlčeny, ale jejich aktéři dodnes v klidu žijí. Jsou tu ovšem také lidé, kteří jsou přesvědčeni, že na zaplacení viny není nikdy dost pozdě.
česká
Ukázky

Ratajský les

251 Kč
Vertigo
Novela Vertigo se odehrává v devadesátých letech dvacátého století. Tu dobu autor zpřítomňuje hovorovou řečí, sarkasmem a bezmocností, celkovou deziluzí – někde na pomezí toho všeho se rodí příběh hlavního hrdiny Dušana.
česká

Vertigo

161 Kč
Dítě školkou povinné
(1x)
Jedinečné, často neuvěřitelné, ale i běžné příhody, které prožívají všichni dospělí, jejichž dítě začalo chodit do školky. Rozpustilé příběhy tříleté Viky jsou podané autorem, který má dar vidět humor všedních situací a vystihnout každodenní zážitky.
česká

Dítě školkou povinné

71 Kč
Sek a Zula
Příběhy neandrtálských dětí Seka a Zuly, brontosaura Punti, tygříka Drápka, pterodaktyla Inocence a dalších vycházejí ve druhém, opraveném vydání pro pobavení a poučení nové generace malých čtenářů.
česká

Sek a Zula

179 Kč
Mým marodům
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
česká

Mým marodům

203 Kč
Čtení o Dantovi Alighierim
(2x)
Čtení o Dantovi Alighierim je první samostatnou publikací, která českému čtenáři umožňuje porozumět autorovu nejslavnějšímu dílu. Dantova Božská komedie je k dispozici ve čtyřech kompletních překladech, rozborů jeho poetiky je v našem prostředí však
česká

Čtení o Dantovi Alighierim

188 Kč
Nové příběhy Seka a Zuly
Na úspěšné vydání knihy o neandrtálských sourozencích Sek a Zula navazuje další výběr pravěkých příběhů.
česká

Nové příběhy Seka a Zuly

179 Kč
Tohle je skutečnost
(1x)
Úplný soubor básnického a povídkového díla pozoruhodné české spisovatelky, dcery novinářky Mileny Jesenské a architekta Jaromíra Krejcara, autorky knihy „Adresát Milena Jesenská".
česká

Tohle je skutečnost

313 Kč
A
Kniha beze slov, kniha mnoha lidských příběhů, komiks, jehož obrázky poskytují mnoho příležitostí ke kladení otázek i hledání odpovědí. Kniha, jejíž příběh je napínavý a končí happy endem, kniha o diktatuře písmene A.
česká

A

342 Kč
Benzin & celuloid
Výpravná kniha (více než 280 reprodukcí původních tiskovin a fotografií a 20 původních ilustrací) o životě prvorozeného syna ze starého a významného rodu Kolowrat-Krakowských, hraběti Alexanderu "Sašovi" Kolowrat-Krakowském.
česká

Benzin & celuloid

441 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 881 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 89 > >>