Nejprodávanější tituly v roce 2016
sport a fitness

Cyklistika - 20%
Populárně napsaná publikace oslovuje širokou část sportující populace, počínaje těmi, kteří si chtějí pomocí kola zvýšit fyzickou kondici, až po zkušené cyklisty a amatérské závodníky.
sport a fitness
Ukázky

Cyklistika

271 Kč
217 Kč
Tenis - 20%
Tato moderně zpracovaná kniha o tenise se věnuje komplexnímu shrnutí teorie a hlavně praxe tenisové výuky. Její autorkou je zkušená tenistka a trenérka dětí i aktivních hráčů.
sport a fitness
Ukázky

Tenis

135 Kč
108 Kč
Běh na lyžích - 20%
Běh na lyžích je krásný sport, který je pro mnoho lidí každoročně prostředkem k úniku ze šedivých kanceláří a z ruchu měst do bílé, tiché přírody. Pro některé je i příležitostí pro srovnání vlastních schopností se soupeři v závodě.
sport a fitness
Ukázky

Běh na lyžích

314 Kč
251 Kč
Outdoorový průvodce - Beskydy a Javorníky - 20%
Beskydy a JavorníkyLesnaté Beskydy jsou ekologicky čistou oblastí České republiky, která leží mimo ruch tradičních turistických center. Můžete se s námi vydat na průzkum krajiny mezi Lysou horou, Radhoštěm a Javorníkem, která je krásná po celý rok.
sport a fitness
Ukázky

Outdoorový průvodce - Beskydy a Javorníky

139 Kč
111 Kč
Jak dokonale zvládnout carving - 20%
První publikace o carvingu, která krok za krokem pomáhá všem zájemcům z řad lyžařů i instruktorů zvládnout správnou techniku provedení carvingových oblouků.
sport a fitness
Ukázky

Jak dokonale zvládnout carving

153 Kč
122 Kč
Kondiční hry a cvičení v přírodě - 20%
Kniha nabízí pestrý zásobník vyzkoušených her a cvičení v přírodě, které přispívají ke zlepšení kondice dětí, a tím i k udržení a rozvoji jejich zdatnosti. Je orientována pro děti od 8 let až po pubertu.
sport a fitness
Ukázky

Kondiční hry a cvičení v přírodě

149 Kč
119 Kč
Softball a baseball - 20%
Olympijské sporty softball a baseball patří mezi nejrozšířenější pálkovací hry na světě, hrají se na celém americkém kontinentu, v karibské oblasti, v Asii, Austrálii i v Evropě.
sport a fitness
Ukázky

Softball a baseball

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 147 položek
<< < 1 .. 13 14 15