Nejprodávanější tituly v roce 2016
fotbal

Tomáš Řepka - Neuhýbám! - 11%
Už před časem jsem řek, že se můžete těšit na pokračování mý první knihy Rebel, který bude ještě odvážnější. A sliby se maj plnit.
fotbal

Tomáš Řepka - Neuhýbám!

269 Kč
239 Kč
Petr Čech: Mr. Perfect - 11%

Gólman se zlatýma rukama. Inspirující příběh jednoho z nejlepších gólmanů světa, který se už jako kluk toužil vyrovnat svému idolu Dominiku Haškovi a postavit se do hokejové brány.

fotbal

Petr Čech: Mr. Perfect

224 Kč
199 Kč
EURO 2016
Kniha přináší nejpozoruhodnější okamžiky a fakta z mistrovství Evropy ve fotbale 2016 ve Francii. Díky zvýšení počtu účastníků se odehrál rekordní počet utkání, poprvé bylo na programu i osmifinále.
fotbal

EURO 2016

179 Kč
Fotbalová mise

„Jasně, sem zkurvenej chuligán, a víš proč? Protože todle je moje práce, do prdele!”

fotbal

Fotbalová mise

44 Kč
Fotbal - 20%
Originální publikace kolektivu českých autorů přináší ucelený moderní přístup ke kondičnímu tréninku s cílem poskytnout trenérům, studentům v oboru trenérství fotbalu, odborníkům ve sportu a další odborné veřejnosti hlubší výklad této problematiky.
fotbal
Ukázky

Fotbal

139 Kč
111 Kč
Fotbalový trénink - 20%
Seznamte se s tím, jak a které svaly se zapojují při fotbalu - nejpopulárnější sportovní hře.
fotbal
Ukázky

Fotbalový trénink

339 Kč
271 Kč
Fotbalová cvičení a hry - 20%
Nové vydání jedinečné publikace přináší zásobník 150 graficky velmi názorně zpracovaných cvičení a her vhodných pro osvojení a zdokonalování obranných i útočných herních činností jednotlivců a brankáře, a k získání základních kombinačních schopností týmu.
fotbal
Ukázky

Fotbalová cvičení a hry

135 Kč
108 Kč
Fotbalová školička - 20%
Fotbalová školička seznamuje děti ve věku od 4 do 6 let zábavnou a všeobecnou formou se základy fotbalu. Všem trenérům a rodičům malých fotbalových adeptů přinášíme první ucelenou publikaci zaměřenou speciálně na tuto věkovou skupinu.
fotbal
Ukázky

Fotbalová školička

149 Kč
119 Kč
14 míčů pro Bohemians aneb cesta z Vršovic do Austrálie a zpět - 11%
Beletristické zpracování slavné historie na podkladě autentických zpráv a deníkových záznamů svým humorem připomene Muže v ofsajdu a je doprovázeno množstvím dobových fotografií z archivu klubu Bohemians.
fotbal

14 míčů pro Bohemians aneb cesta z Vršovic do Austrálie a zpět

268 Kč
238 Kč
Fotbalový trenér - 20%
Celobarevná publikace je určena začínajícím fotbalovým trenérům, kterým předkládá ucelené informace ze všech tematických okruhů tvořících obsah základního trenérského kurzu.
fotbal
Ukázky

Fotbalový trenér

246 Kč
197 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>