Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2016
sci-fi

Stopařův průvodce galaxií
(19x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk
sci-fi
Ukázky

Stopařův průvodce galaxií

199 Kč
Hra o trůny - 20%
(5x)
Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá boj.
sci-fi
Ukázky

Hra o trůny

399 Kč
319 Kč
Tři mušketýři I - 20%

Jeden za všechny, všichni za jednoho. Jednoduše pro potěchu nás všech!

D’Artagnan není žádný vesnický jeliman, nýbrž hrdý syn Gaskoňska, což hodlá stvrdit službou v Paříži.

sci-fi
Ukázky

Tři mušketýři I

344 Kč
275 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna - 20%
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
sci-fi
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
79 Kč
Střet králů - 20%
(2x)
Čas zešílel. Deset let dlouhé léto pokoje a hojnosti se blíží ke konci, a jako zuřivá bestie se neodvratně blíží krutá, mrazivá zima.
sci-fi
Ukázky

Střet králů

399 Kč
319 Kč
Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče - 20%
(1x)
Pohádky pro děti od slovenského autora Dušana Taragela jsou četbou, jejíž výjimečnost spočívá v neustálé přítomnosti nečekaného humoru, v mnoha případech velmi černého. Například neposluchové zde končí v prasečím chlívku (protože se nemyjí).
sci-fi
Ukázky

Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče

99 Kč
79 Kč
Krakatit
Vedle hlavní dějové linky jednoho z nejznámějších Čapkových románů, která se věnuje třaskavému vynálezu inženýra Prokopa (pojmenovanému podle sopky Krakatoa), je tu i Prokopův milostný příběh.
sci-fi
Ukázky

Krakatit

127 Kč
Pohádky pro benjamínky silničního provozu - 20%
Pohádky o pravidlech a o bezpečnosti silničního provozu. Autoři Jaromír Čermák a Ilja Kučera. Čtou Karel Beníško, Josef Beyvl, Jiřina Bohdalová, Eduard Dubský, Štěpánka Haničincová, Karel Höger, Lubomír Lipský, Dagmar Sedláčková.
sci-fi
Ukázky

Pohádky pro benjamínky silničního provozu

69 Kč
55 Kč
Hvězdní honáci - 20%
(4x)
Velkolepé galaktické dobrodružství pojaté ve stylu starých westernů. Mezihvězdnou přepravu zajišťují gigantické hyperprostorové bytosti zvané „krávy“. Na jejich cestě napříč prostorem je doprovázejí jejich ochránci, vesmírní „honáci.“
sci-fi
Ukázky

Hvězdní honáci

265 Kč
212 Kč
Líheň I. - 20%
(5x)
První díl této zběsilé akční jízdy byl recenzenty přirovnáván jak k filmům o nesmrtelném Rambovi, tak i ke knihám Jiřího Kulhánka, dalšího krále české akční školy.
sci-fi
Ukázky

Líheň I.

225 Kč
180 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>