Nejprodávanější e-knihy v roce 2016
počítače

OOP a Java 8 - 20%
Kniha je doplňkem autorových učebnic zabývajících se architekturou objektově orientovaných programů. Je určena jako doprovodný materiál pro začátečnické kurzy programování.
počítače
Ukázky

OOP a Java 8

99 Kč
79 Kč
Webcopywriting pro samouky - 20%
(1x)
Nemáte vystudovaný marketing a nikdy jste nepracovali v internetové agentuře? To ještě neznamená, že byste tvorbu webových textů nemohli vzít do vlastních rukou! Webcopywriting pro samouky je kniha napsaná tak, aby jí rozuměla každá internetová lama.
počítače
Ukázky

Webcopywriting pro samouky

299 Kč
239 Kč
Excel – pokročilé nástroje - 20%
Potřebujete zefektivnit svou práci a najít elegantní řešení nejčastějších problémů v Excelu? Naučte se rychlé postupy při formátování tabulek, práci se vzorci, tvorbě kontingenčních tabulek, databází, snadnému exportu a importu dat.
počítače
Ukázky

Excel – pokročilé nástroje

254 Kč
203 Kč
BIM projektování v ArchiCADu - 20%
V učebnici je popsána tvorba jednoduchého objektu rodinného domu včetně projektové dokumentace. Pro jeho tvorbu autoři využívají jak obecných 3D modelovacích prvků, tak i výrobků od konkrétních dodavatelů stavebních komponent.
počítače
Ukázky

BIM projektování v ArchiCADu

314 Kč
251 Kč
Java 7 - 20%
(1x)
Na rozdíl od ostatních učebnic, které se soustředí na výuku syntaxe jazyka a práce s knihovnami, se tato kniha soustředí především na výklad architektonických konstrukcí. Neučí čtenáře kódovat, ale snaží se jej naučit, jak programy navrhovat.
počítače
Ukázky

Java 7

493 Kč
394 Kč
Jazyky C a C++ - 20%
V této knize najdete přehled programovacích jazyků C a C++, a to v rozsahu, jaký vám žádná běžně dostupná publikace nenabídne.
počítače
Ukázky

Jazyky C a C++

302 Kč
242 Kč
Big Data a NoSQL databáze - 20%
Kniha je určena pro softwarové inženýry a analytiky, databázové programátory a databázové administrátory, kteří se potřebují rychle a příjemně seznámit s oblastí Big Data a NoSQL databází.
počítače
Ukázky

Big Data a NoSQL databáze

331 Kč
265 Kč
Systém managementu bezpečnosti informací - 20%
Bezpečnosti informací lze dosáhnout implementací soustavy opatření, která mohou existovat ve formě pravidel, postupů, procedur, organizační struktury, softwarových a hardwarových funkcí.
počítače
Ukázky

Systém managementu bezpečnosti informací

110 Kč
88 Kč
Linux - 20%
V této knize získá čtenář základní povědomí o správě operačního systému GNU/Linux a naučí se řešit nejčastější problémy, které se mohou při práci s tímto systémem naskytnout.
počítače
Ukázky

Linux

137 Kč
110 Kč
Windows 10 - 20%
Od svého uvedení na trh prošel operační systém Windows 10 mnoha změnami.
počítače
Ukázky

Windows 10

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 23 položek
1 2 3 > >>