Nejprodávanější tituly v roce 2016
politologie a politika

Vraťme Americe její velikost - 76%
(3x)
Slavná kniha amerického prezidentského kandidáta, kde říká: „Nastal čas navrátit Ameriku jejím právoplatným majitelům – americkému lidu.
politologie a politika
Ukázky

Vraťme Americe její velikost

198 Kč
48 Kč
Střet civilizací - 11%
(9x)
Slavná práce předního amerického politologa je pronikavou analýzou stavu světové politiky po skončení studené války. Jedna z nejvlivnějších knih konce 20. století.
politologie a politika

Střet civilizací

448 Kč
398 Kč
Vladař - 11%
(1x)
Jeden ze skvostů světové literatury, v němž politik, diplomat a spisovatel Niccolo Machiavelli vytvořil jakýsi manuál vlády, učebnici určenou vladařům i všem, kteří je obklopují.
politologie a politika

Vladař

269 Kč
239 Kč
Lvi přicházejí - 11%
(2x)
Bývalý slovenský ministr vnitra za KDH Vladimír Palko se v knize Lvi přicházejí věnuje otázkám morálky a etiky, a to zejména morálky a etiky v politice.
politologie a politika

Lvi přicházejí

315 Kč
280 Kč
Konečná stanice Islámský stát? - 11%
(2x)

Čtivě a přitom zasvěceně odhaluje islamolog a dlouholetý korespondent deníku Frankfurter Allgemeine Zeitung z Blízkého východu pozadí vzniku a expanze tzv. Islámského státu v Sýrii a Iráku.

politologie a politika

Konečná stanice Islámský stát?

167 Kč
148 Kč
Zápas o evropskou nadvládu - 11%
(1x)
Kniha cambridgeského historika Brendana Simmse je široce založenou a erudovanou studií zabývající se vývojem mocenského zápasu o Evropu v celém novověku od pádu Cařihradu do současnosti.
politologie a politika
Ukázky

Zápas o evropskou nadvládu

537 Kč
478 Kč
V pasti eura - 11%
Euro je jako časovaná bomba, která stále tiká. Mnohé země eurozóny, tvořené skupinou kulturně a hospodářsky velmi rozdílných států, jsou kvůli jeho přijetí dlouhodobě nekonkurenceschopné a trpí masovou nezaměstnaností.
politologie a politika

V pasti eura

178 Kč
158 Kč
„Pojď s námi budovat pohraničí!“ - 20%

Práce německého historika Andrease Wiedemanna mapuje druhou a méně známou část procesu, při kterém došlo k vůbec největším přesunům obyvatelstva v českých zemích v historii – celkem se vyhnání a znovuosídlování bezprostředně týkalo pěti milionů lidí

politologie a politika
Ukázky

„Pojď s námi budovat pohraničí!“

224 Kč
179 Kč
Nový pořádek na starém kontinentě - 11%
(1x)
Pád Berlínské zdi v roce 1989 dal vzniknout experimentu obrovských rozměrů. Tento experiment ovlivnil celou Evropu: národy, které do té doby tvořily východní blok, byly přetvořeny, aby vyhovovaly západnímu neoliberálnímu systému.
politologie a politika
Ukázky

Nový pořádek na starém kontinentě

351 Kč
312 Kč
Na konci bezstarostnosti - 11%
Významný český politolog reaguje souborem originálních esejů na krizi Evropy a oslabení Západu a výzvy, před kterými stojí naše evropská společnost.
politologie a politika

Na konci bezstarostnosti

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 76 položek
1 2 3 .. 8 > >>