Nejprodávanější tituly v roce 2016
hudba

Johnny Cash, I see a darkness
Johnny Cash, bekanntester Country-Sänger aller Zeiten, Rebell, Idol von Musik-Fans aller Generationen ? eine Legende bereits zu Lebzeiten.
hudba

Johnny Cash, I see a darkness

348 Kč
Na blankytném pozadí
Bohatě vypravený komplet šesti CD s archivními nahrávkami z 80. let představuje dávný repertoár slavné písničkářské dvojice Burian a Dědeček, která vystupovala v letech 1979-1984.
hudba

Na blankytném pozadí

801 Kč
Kup si bicí!
(1x)
Po necelých čtyřiceti letech natočil Jiří Slíva svůj dávný repertoár na album Kup si bicí! a doplnil ho několika novými písněmi.
hudba

Kup si bicí!

261 Kč
A kdybych už měl umřít
V dlouhé řadě básníků, zhudebněných a interpretovaných Vladimírem Veitem, nemůže chybět ani Václav Hrabě, který neodmyslitelně patří k Praze šedesátých let.
hudba

A kdybych už měl umřít

225 Kč
Vykolejená
Album skupiny Jablkoň Vykolejená obsahuje třináct písniček, při kterých se dá stejně dobře myslet i nemyslet. Stačí pootevřít stavidla a stává se z něj pohodlně sjízdný, téměř střední proud.
hudba

Vykolejená

261 Kč
Neměj strach / Něžná noc
Pop-rocková formace Něžná noc se narodila z partnerství zpěvačky Blanky Šrůmové, dlouholeté frontwomanky Tiché dohody, a rockového písničkáře Jana Sahary Hedla, někdejšího spoluzakladatele skupiny Precedens ...
hudba

Neměj strach / Něžná noc

270 Kč
Gravitace
Dvě silné autorské osobnosti se spojili a natočili barevné album inspirované jejich společným putováním napříč Evropou. Duo Cermaque a Iamme Candlewick dokázalo propojit svůj odlišný přístup k hudbě, napsat písně, v kterých se prolíná naděje, poznání i zamyšlení, a vytvořit barevnou a mnohovrstevnatou nahrávku Gravitace
hudba

Gravitace

269 Kč
Meditace s citerami
Album Jiřího Mazánka, hudebníka, etnomuzikologa a učitele jógy a tantry, obsahuje jeho tradiční duchovní a meditativní hudbu, tentokrát s výběrem citer z různých částí světa.
hudba

Meditace s citerami

270 Kč
Solo
Sólové album kapelníka skupiny Traband, zpěváka, skladatele, textaře a multiinstrumentalisty. V deseti písních navazuje na cestu naznačenou albem Přítel člověka. Je postaveno na souzvuku s autoharfou, neobvyklým a již pozapomenutým nástrojem podobným citeře.
hudba

Solo

269 Kč
Koledy a písně vánoční
Na tomto svátečním CD najdete výběr nejkrásnějších vánočních koled a písní z různých oblastí naší krásné země. Tyto krásné koledy a písně jsou interpretovány v lidovém duchu, a jsou vlastně odkazem k tradicím našich předků.
hudba

Koledy a písně vánoční

179 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>