Nejprodávanější e-knihy v roce 2016
cestopisy

2012 - 20%
(2x)
Cestovatel, etnolog a spisovatel Miloslav Stingl se v této knize vydává za tajemstvím indiánských měst a indiánských pyramid.
cestopisy
Ukázky

2012

149 Kč
119 Kč
Plavby „sebevrahů“ - 20%
Kniha Plavby „sebevrahů“ je poutavou rekapitulací plaveb Thora Heyerdahla, Erika de Bisschopa, Williama Willise a především Eduarda Ingriše. Soubor velikosti 25.8Mb.
cestopisy
Ukázky

Plavby „sebevrahů“

189 Kč
151 Kč
Cesta s ayahuaskou - 20%
(1x)
Osobitým jazykem napsaný cestopis z míst, kde je průvodcem droga, o které každý slyšel, ale jen málokdo ji zkusil.
cestopisy
Ukázky

Cesta s ayahuaskou

129 Kč
103 Kč
Jižní Amerika - 20%
Kniha Petra Nazarova, nezávislého cestovatele, přibližuje čtenáři jeho putování napříč Jižní Amerikou pohledem člověka toužícího po poznání nového a neznámého, plnícího si svá dávná přání a cestovatelské sny.
cestopisy
Ukázky

Jižní Amerika

149 Kč
119 Kč
Jižní Amerikou přes stolové hory do Bolívie - 20%
Cestopis Martina Mykisky vychází z osmiměsíčního putování, které čtenáře zavede do strhující divoké přírody venezuelských stolových hor, brazilské Amazonie, bolivijských pralesů či velehor a mezi temperamentní obyvatele Venezuely, Brazílie a Bolívie.
cestopisy
Ukázky

Jižní Amerikou přes stolové hory do Bolívie

139 Kč
111 Kč
Bore bejvi - 20%
(1x)
Autostopem za polárním kruhem po švédské a finské tundře, norských fjordech a Lofotských ostrovech. Dobrodružství není třeba vyhledávat, přijde samo, když vyrazíte i bez peněz a s minimálním vybavením.
cestopisy
Ukázky

Bore bejvi

149 Kč
119 Kč
Srbský deník - 20%
Srbsko je jediná země Evropy, k níž neexistuje knižní průvodce. Země kontroverzní a nenáviděná, hlavně těmi, kdo ji znají jenom ze zpráv před dvaceti lety. Když v ní ale strávíte kus života, promění se v zemi přívětivou, laskavou a štědrou.
cestopisy
Ukázky

Srbský deník

129 Kč
103 Kč
Tři bratři v cizích světech - 20%
Kniha navazuje na sérii besed a promítání, které tři bratři po návratu z cesty kolem světa uspořádali převážně na středních školách.
cestopisy
Ukázky

Tři bratři v cizích světech

139 Kč
111 Kč
Vúdú, zombie, karnevaly - 20%
Autor líčí poutavým a zároveň přehledným způsobem fascinující dějiny a kulturu Afroameričanů. Černoši přišli do Nového světa poprvé před pěti stoletími. Každý dobře ví, že nepřišli z vlastní vůle, ale byli zavlečeni jako zvěř na otrokářských lodích.
cestopisy
Ukázky

Vúdú, zombie, karnevaly

198 Kč
158 Kč
Jižní Amerikou přes Patagonii k Orinoku - 20%
Kniha vychází z mnohaměsíčního putování po Chile, Argentině, Uruguaji, Bolívii, Peru, Ekvádoru, Venezuele a Kolumbii a opětovných návratů do Jižní Ameriky.
cestopisy
Ukázky

Jižní Amerikou přes Patagonii k Orinoku

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>