Nejprodávanější tituly v roce 2016
hudba

Nemysli na to - 11%
Po úspěchu alba Kup si bicí! natočil výtvarník a básník Jiří Slíva své druhé album, které na rozdíl od debutu obsahuje výhradně nové písně. Ve studiu se opět sešli spřátelení špičkoví jazzoví hudebníci, aby zpěváka doprovodili v patnácti skladbách.
hudba

Nemysli na to

261 Kč
232 Kč
Uši letí k duši - Flétna - 11%
Nejlepší česká flétnistka Žofie Vokálková zve malé i velké děti do světa klasické hudby a krásných příběhů. Součástí CD je obsáhlý barevný booklet. Každou ze čtrnácti sólových skladeb doprovází poetický příběh a ilustrace.
hudba

Uši letí k duši - Flétna

269 Kč
239 Kč
Africké květiny - 11%
Africké květiny přinášejí širší zamyšlení nad jazzovou hudbou jako fenoménem, na němž stojí existence veškeré populární hudby. Autor připomíná také okolnosti vzniku a vývoje jazzu, rock’n’rollu a zabývá se hudební globalizací.
hudba

Africké květiny

223 Kč
198 Kč
Ukolébavky pro nejmenší - 20%
(1x)
V nahrávce najdeme známé písně, jako Spi, děťátko, spi, Hajej můj andílku, Černé oči jděte spát, ale i méně známé krajové varianty uspávanek např. z Chodska, či Hrozenkova.
hudba
Ukázky

Ukolébavky pro nejmenší

99 Kč
79 Kč
No Future! - 11%
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.
hudba

No Future!

358 Kč
318 Kč
Nenech se zas oblbnout - 11%
(1x)
Kniha rozhovorů s předními představiteli amerického hard core punku nejen o hudbě, ale především o jejich názorech, o jejich postoji ke společnosti, pohledu na politiku, na Spojené státy, i na samotné punkové hnutí.
hudba

Nenech se zas oblbnout

268 Kč
238 Kč
Těžší než nebe: Životopis Curta Cobaina - 11%
Autor na základě více než 400 rozhovorů s Cobainovými přáteli, rodiči, kolegy i díky exkluzivnímu přístupu k citacím Cobainových deníků odhaluje mnohá neznámá tajemství, která se váží k této legendární hvězdě i jeho skupině Nirvana.
hudba

Těžší než nebe: Životopis Curta Cobaina

449 Kč
399 Kč
Pohřeb funebráka - 11%
První celovečerní pořad skupiny Extempore Pohřeb funebráka aneb Plesnivé embryo z roku 1975 přinesl pásmo syrových, ironických a neučesaných písní Jaroslava Neduhy a kytarové experimenty Jiřího Hradce.
hudba

Pohřeb funebráka

225 Kč
200 Kč
Staň se pěveckou hvězdou - 20%
Učebnice krásného zpěvu sepsaná s přispěním sólisty Národního divadla Vojtěcha Filipa.
hudba
Ukázky

Staň se pěveckou hvězdou

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 29 položek
<< < 1 2 3 > >>