Nejprodávanější tituly v roce 2016
hudba

O smrti i vesele
Písně barokní a postbarokní je kniha i hudební CD. Kniha je odborná studie o motivu smrti v textech barokní hudby, o jejich zdrojích v křesťanském i antickém myšlení a o druhém životě barokní poetiky smrti v 19. a 20. století.
hudba

O smrti i vesele

322 Kč
Judas Priest
(1x)
Příběh heavy metalové legendy Judas Priest líčí jejich vzestupy i pády zdokumentované renomovaným rockovým novinářem.
hudba

Judas Priest

449 Kč
Lůzr frendly
Zralý debut jedinečného textaře, který přináší průřez svou desetiletou písničkářskou dráhou. Žánrově rozmanitý styl písní jde vždy ruku v ruce s nápaditým sdělením mísícím vtip i naléhavost, jazykovou tvořivost i pedantickou vycizelovanost.
hudba

Lůzr frendly

225 Kč
Visací zámek
Příběh rockové skupiny, která je skromná, ale nejlepší.
hudba

Visací zámek

211 Kč
Nebojte se klasiky! - Leoš Janáček
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Leoše Janáčka se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte spoustu zajímavostí.
hudba
Ukázky

Nebojte se klasiky! - Leoš Janáček

127 Kč
Výlov šuplíka
Miroslav Wanek patří k nejosobitějším a nejuznávanějším českým rockovým textařům. Kniha Výlov šuplíka nejen shrnuje jeho texty pro skupiny Už jsme doma, FPB, Divize T a Pluto, ale také mapuje Wanekovu tvůří kariéru v šesti obsáhlých rozhovorech.
hudba

Výlov šuplíka

253 Kč
Život a dílo
Výběr písní, situačních koláží, říkadel a divadelních improvizací z divadelních představení autorské dvojice Jan Vodňanský a Petr Skoumal. Na audioknize účinkují autoři.
hudba
Ukázky

Život a dílo

269 Kč
Kryl
Třetí, rozšířené vydání knihy, která připomíná Kryla jako písničkáře a básníka, sběrnou metodou materiálů odhaluje mýty, omyly a scestná tvrzení, která jsou s ním stále spojována.
hudba
Ukázky

Kryl

75 Kč
Texty a koláže z šedesátých let
Nejznámější písňové texty Jiřího Suchého ze zlaté éry Divadla Semafor doprovázejí naopak dosud málo známé tehdejší koláže grafika Vladimíra Suchánka.
hudba

Texty a koláže z šedesátých let

435 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 29 položek
<< < 1 2 3