Nejprodávanější e-knihy v roce 2016
děti a mládež

Čtrnáct - 20%
Pokračování oblíbené řady pro dívky přináší mnohá překvapení a další novinky ze života Viki, která se letos chystá konečně do devítky.
děti a mládež
Ukázky

Čtrnáct

149 Kč
119 Kč
Ranyt - 20%
Mladý elf Ranyt se vydává na dlouhou a nejistou cestu – musí najít vraha svých rodičů. Na hřbetě černého pantera překonává nebezpečí a nástrahy, bojuje o život; potkává sympatickou druidku Daniru, která ho nejen provází, ale také mu pomáhá.
děti a mládež
Ukázky

Ranyt

89 Kč
71 Kč
Hadí talisman - 20%
Dobrodružná fantasy, odehrávající se možná ještě mezi neandrtálci, možná již mezi cromagnonci. Průzkumná výprava je přepadena a pobita, zachrání se jediný mladík, který je na své první výpravě.
děti a mládež
Ukázky

Hadí talisman

79 Kč
63 Kč
Krev predátorů - 20%
Krev. Právě ta přitáhne do života mladé ženy děsivé a nemilosrdné tvory, jejichž existence pro ni spadá do říše bájí. Přinutí ji to hledat ochranu u tajemného muže, kterému nevěří. Pár let nato zavede osudové pouto, vzniklé před celými věky, ...
děti a mládež
Ukázky

Krev predátorů

199 Kč
159 Kč
Brenda Veliká - 20%
(5x)
Brendě je šestnáct, je tlustá, ve škole je outsider a o kvalitách jejího společenského života svědčí fakt, že na Facebooku má čtyři přátele – autistického bratrance a tři amatérské korejské stepaře, které zná jen díky YouTube.
děti a mládež
Ukázky

Brenda Veliká

149 Kč
119 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
děti a mládež
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3