Nejprodávanější knihy v roce 2016
romantika

Božský bastard - 11%
(1x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika

Božský bastard

358 Kč
318 Kč
Cukr, káva, limonáda - 11%

Poutavý a napínavý román pro ženy, ve kterém to opět s muži není jednoduché. Láska proti rozumu, pocity proti předpisům. A vše nám ještě komplikují předsudky. Jedna terapeutická skupina, alternativní medicína i zákulisí profesionálního fotbalu.

romantika

Cukr, káva, limonáda

233 Kč
207 Kč
Dopis do ticha - 11%
Zdravotní sestra Linda, se dostává na operační sál sama jako pacientka. Při operačním výkonu je u ní odhalena jistá vada omezující naději na otěhotnění.
romantika

Dopis do ticha

224 Kč
199 Kč
Já a on - 11%
(1x)
Příběh hlavních hrdinů – Lenky a Michala – je vystavený na obrazech z manželského života. Dny všední se prolínají s těmi hezčími a hřejivějšími a s nimi se proměňují i protagonisté...
romantika

Já a on

296 Kč
263 Kč
Máma pro Veroniku - 11%
(1x)
Marie, sestra v nemocnici, žije v manželství, ve kterém je víc zla a smutku než hezkých chvil. Navzdory tomu však se svým mužem Petrem zůstává: nechce zradit své dívčí sny... a hlavně touží naplnit ten nejpodstatnější - mít dítě.
romantika

Máma pro Veroniku

296 Kč
263 Kč
Božský cizinec - 11%

Božská kombinace sexu, drzosti a emocí! Sara Dillonová, nadaná finanční asistentka, se při útěku od svého nevěrného přítele přestěhuje do NY. Unavená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

romantika

Božský cizinec

358 Kč
318 Kč
Morová rána - 11%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika

Morová rána

178 Kč
158 Kč
Pomíjivost světla - 11%
Milostný příběh mezi jednonohým Alakarem Macodym a moderátorkou a básnířkou Vernou Albrechtovou je především magickou a ironickou poutí do vzpomínek obou milenců.
romantika

Pomíjivost světla

53 Kč
47 Kč
Ostrov souznění - 11%
Henrietta se vydá na ostrov Samoa, a přestože to tam vypadá jako v ráji, cítí se osamělá. Teprve přátelství se samojským princem, který jí daruje kouzelnou mušli, jí pomůže odhalit krásu legendami opředeného ostrova.
romantika

Ostrov souznění

269 Kč
239 Kč
Pozlátko - 11%
Ema žije v luxusní vile, rozmazlovaná blahobytem, láskou a volností, o níž se jiné ženě ani nesní. Nic pro ni není nemožné ani nedostupné. Manžel by jí snesl i modré z nebe a synek Erik ji denně obdařuje roztomilým dětským úsměvem.
romantika

Pozlátko

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>