Nejprodávanější knihy v roce 2016
romantika

Pražský Casanova - 11%
(3x)
Co všechno se může stát, když na ulici oslovíte krásnou ženu? Může vás odmítnout nebo vám změnit život. Je to krok, na jehož rozmyšlení nemáte moc času. Bude to výhra nebo prohra? Jste-li někým, jako je David Braun, neváháte, protože ženy milujete.
romantika

Pražský Casanova

251 Kč
223 Kč
Milostná strategie - 11%
Čerstvá absolventka vysoké školy Soňa se snaží vymanit z důsledků ne příliš šťastného dětství, problematického vztahu s matkou a soužití s otcem-alkoholikem. Zároveň si bolestně, ale cílevědomě buduje nové zázemí ve vztahu s Petrem.
romantika

Milostná strategie

152 Kč
135 Kč
Sex zero sex
(1x)
Strhující příběh, který se odehrává střídavě v Čechách a u Rudého moře, je plný exotiky, poznávání, humoru, vášně i erotiky. Ponoříte se do šťavnatých, nebývale intimních, s humorem i nadsázkou vylíčených zážitků zralé vdané Evropanky.
romantika

Sex zero sex

44 Kč
Psala jsem pro tebe
Fiktivní deník ženy, která hledala lásku, ale prošla jen bolestnou cestou mnoha zklamání a nenaplnění svého vztahu s možným životním partnerem.
romantika

Psala jsem pro tebe

98 Kč
Obcování muzejního znalce - 11%
Dramatický příběh velmi nepovedeného manželství ve velmi nepovedené době, dotahující sugestivní obraz soukromé i společenské apatie až do listopadových dnů roku 1989.
romantika

Obcování muzejního znalce

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 45 položek
<< < 1 .. 3 4 5