Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2016

Výběr z povídek Karla Čapka
Povídky z jedné a druhé kapsy patří k nejznámějším a nejoblíbenějším dílům české literatury a stále se k nim vrací filmoví, televizní i rozhlasoví tvůrci.

Výběr z povídek Karla Čapka

142 Kč
Dušička a Dušinka
(1x)
Veselé příběhy o tom, jak se dva urejpaní, hašteřiví a všeteční duchové rozhodli trošičku potrápit lidi. Vše směřuje venkoncem k jedinému. Pojďte pane, budeme je strašit, až se budou bát, aneb před duchy se pod duchnu neschováš.

Dušička a Dušinka

224 Kč
Zabiják Anders a jeho přátelé
(4x)
Audioverze třetího humoristického románu světového bestselleristy a autora nejoblíbenějšího románu roku 2014 v Česku.

Zabiják Anders a jeho přátelé

341 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
Egypťan Sinuhet
(5x)
Nejúspěšnější román moderního finského klasika věrně zachycuje poměry v Egyptě za vlády 18. dynastie ve 14. století př. n. l.

Egypťan Sinuhet

701 Kč
Bábovky
(12x)

Dvanáct žen, dvanáct osudů a dvanáct hlasů! Napadlo vás někdy, co řeší milenka ženatého muže a jaká je ve skutečnosti ta příšerná manželka, o které jí on vypráví? Nebo proč má sestra manželky tak špatný vztah se svojí dcerou.

Bábovky

269 Kč
V lese visí anděl
(3x)
Brilantní norská detektivka, jež v sobě skrývá hrůzné tajemství! Policejní detektiv Holger Munch se chystá do důchodu, v němž si chce užít vážnou hudbu, matematické hádanky a pokuřování cigaret. Jenže Norskem právě otřásají podivné vraždy...

V lese visí anděl

269 Kč
Muž jménem Ove
(16x)
O lásce, pořádném nářadí a o tom, proč je důležité jezdit saabem.
Ukázky

Muž jménem Ove

296 Kč
Emil Běžec 00:10
(2x)
Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka. Čte Ivan Trojan.

Emil Běžec 00:10

206 Kč
Králův dluh
Píše se rok 1266 a český král Přemysl II. Otakar podporuje slabého císaře Richarda Cornwallského. Za to obdrží úřad, který spravuje císařovo jmění na východ od Rýna, a vzápětí se s jeho tichým souhlasem zmocní Chebska. Historické krimi.

Králův dluh

314 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 251 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 26 > >>