Nejprodávanější tituly v roce 2016
děti a mládež

Světoví Češi - 11%

Prostřednictvím textu a komiksu dává kniha nahlédnout do lidských osudů výjimečných osobností, které vynikly ve svém oboru, případně otevřely novou cestu vývoje.

děti a mládež

Světoví Češi

260 Kč
231 Kč
Nedokončené příběhy - 11%
Nedokončené příběhy jsou důležitým pramenem poznání světa Tolkienových knih - obsahují množství důležitých poznatků, které se mu podařilo o Středozemi odhalit, i příběhů, které se ve třech věcích odehrály.
děti a mládež
Ukázky

Nedokončené příběhy

619 Kč
550 Kč
Posel - 6%
(10x)
Román pro mladé čtenáře od autora světového bestselleru Zlodějka knih. Představte si, že vám jednoho dne začnou do dopisní schránky chodit hrací karty se zašifrovanými úkoly ...
děti a mládež

Posel

338 Kč
318 Kč
Příšerné příběhy z temného tunelu - 6%
(1x)
Třetí várka "příšerných příběhů" pro mladé čtenáře se tentokrát veze po kolejích, v kupé strašidelného vlaku.
děti a mládež

Příšerné příběhy z temného tunelu

245 Kč
230 Kč
Ema Naopak - 11%
Ema je skoro pořád veselá. Ale někdy se vzteká, je protivná a má špatnou náladu. To se potom změní v Emu Naopak. Co všechno tahle Ema provádí? Ledacos!
děti a mládež

Ema Naopak

179 Kč
159 Kč
Kdysi - 11%
(4x)
Píběh o Felixovi, židovském chlapci, který se ocitl uprostřed hrůz nacistického honu na Židy na území okupovaného Polska. Napsal ho Morris Gleitzman, který patří vedle Markuse Zusaka k nejčastěji překládaným a nejvíce oceňovaným australským autorům.
děti a mládež
Ukázky

Kdysi

178 Kč
158 Kč
Harry Potter a Fénixův řád - 11%
(8x)
Pátý díl příběhů mladého čarodějnického učně Harryho Pottera a jeho věrných kamarádů Rona a Hermiony. Napětím a nervozitou byly poznamenány už prázdniny a hned od začátku pátého ročníku přichází jeden otřes za druhým...
děti a mládež

Harry Potter a Fénixův řád

539 Kč
479 Kč
Kde rostou peníze? - 11%
Knížka, doprovázena třiceti ilustracemi, přináší víc než rámcovou orientaci ve světě peněz. Děti se z ní dozví i to, proč je hloupé někomu závidět a že v životě existuje spousta důležitých věcí, které se za žádné peníze koupit nedají.
děti a mládež

Kde rostou peníze?

179 Kč
159 Kč
Dřív, než půjdem spát - 11%
(1x)
Je čas jít spát, ale našim malým se ještě nechce... jak neobvyklé. My rodiče to známe všichni. Pojďme tedy ještě poslední minuty společného dne strávit s knížkou pro nejmenší o tom, že i zvířátka už jdou spinkat.
děti a mládež

Dřív, než půjdem spát

161 Kč
143 Kč
Hasičské pohádky - 11%
Hasiči se vždycky snaží, aby i ten nejžhavější průšvih měl dobrý konec, a tak si svoje pohádky rozhodně zaslouží. Víte, že prvním hasičem byl vodník Vodička? Budete se možná divit, kdo další ještě přiloží ruku k dílu, když jde o hašení požárů.
děti a mládež

Hasičské pohádky

260 Kč
231 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 310 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 31 > >>