Nejprodávanější tituly v roce 2016
komiksy

Dívka jménem Patience
(1x)
Patience a Jack čekají, až se zabarví těhotenský test. Dvě čárky – miminko je tedy na cestě. Radost se mísí s úzkostí a strachem, zda jsou na rodičovství vůbec připraveni. Netuší ale, že jejich životy brzy naberou naprosto nečekaný směr.
komiksy
Ukázky

Dívka jménem Patience

629 Kč
Češi 1938

Hitler žádá po Evropě prst, aby mohl utrhnout celou ruku. V Mnichově se scházejí zástupci západních velmocí a jednají o nás bez nás. Československo volí mezi sebevraždou ze cti a obětováním se pro větší zájmy.

komiksy

Češi 1938

242 Kč
Simpsonovi: Koblihová kalamita
Zbrusu nové příběhy slavné žluté rodinky. Homer Simpson si bude hledat novou práci... a stane se třeba i ředitelem základní školy či šéfem Sádelníkových koblih.
komiksy

Simpsonovi: Koblihová kalamita

269 Kč
Velký závod
Každý dospělý v sobě nosí kus svého dětského světa a téměř každý by se do něj rád alespoň na skok vrátil s vlastními dětmi. Co si má ale takový dospělý počít, když zjistí, že jeho potomek se možná pohybuje v úplně jiném vesmíru?
komiksy

Velký závod

152 Kč
Světoví Češi 2
(1x)

I v novodobých dějinách naší země se objevuje celá řada velkých postav, na které můžeme být právem hrdi. Hlavně k nim se také obrací druhý díl oblíbené populárně-naučné publikace pro děti, ale i mnohé dospělé.

komiksy

Světoví Češi 2

269 Kč
Hra o trůny
(5x)
Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá krvavý boj.
komiksy

Hra o trůny

449 Kč
Martyho frky! 3
Dlouho očekávané knižní pokračování Martyho Frků je konečně tu! Třetí kniha obsahuje dalších 200 frků - bez cenzury a najdete zde i nové, nikdy nepublikované frky.
komiksy

Martyho frky! 3

224 Kč
Malý modrý a malý žlutý
Malý modrý a malý žlutý jsou nejlepší kamarádi. Pak se ale jednoho dne žlutý modrému ztratí… Za tuto originálně ilustrovanou knihu získal autor řadu ocenění a dočkala se řady vydání po celém světě.
komiksy

Malý modrý a malý žlutý

203 Kč
Tajemné příběhy Čtyřlístku 1997
Velká kniha příběhů Čtyřlístků z roku 1997. Třináctá souborná kniha se tentokrát jmenuje Tajemné příběhy Čtyřlístku, a jak už název říká, setkáte se v ní s příběhy opravdu neobyčejnými.
komiksy

Tajemné příběhy Čtyřlístku 1997

378 Kč
Sek a Zula
Příběhy neandrtálských dětí Seka a Zuly, brontosaura Punti, tygříka Drápka, pterodaktyla Inocence a dalších vycházejí ve druhém, opraveném vydání pro pobavení a poučení nové generace malých čtenářů.
komiksy

Sek a Zula

179 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 238 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 24 > >>