Nejprodávanější tituly v roce 2016
umění

Budu dělat za drogy - 11%
(1x)
Kousavé, ironické, sžíravé a brutálně upřímné texty představitelky newyorského undergroundu se věnují tématu násilí, sexu a individuální svobody.
umění

Budu dělat za drogy

214 Kč
190 Kč
Drobné perly české architektury - 6%
(6x)
Výtvarně výrazná kniha postavená na barevných fotografiích Pavla Friče, krátkých výstižných textech historika umění Jiřího T. Kotalíka a rýmovaných postřezích architekta Davida Vávry.
umění
Ukázky

Drobné perly české architektury

507 Kč
478 Kč
Passage
(1x)
Kniha uvádí fotografie 62 prázdných průchodů.
umění

Passage

50 Kč
Tomki Němec - 11%
29. svazek edice Fototorst. Černobílé dokumentární práce, na nichž je založena Němcova volná tvorba a také tato kniha, vznikají jak v České republice, tak v zahraničí. Charakterickým znakem děl Tomkiho Němce je kompoziční preciznost.
umění

Tomki Němec

300 Kč
266 Kč
Kůže - zpracování a výrobky - 20%
Jediná publikace na českém trhu, která se věnuje nejrůznějším výrobkům z kůže vznikajících v různých kožedělných odvětvích. Výhodou pro čtenáře jsou komplexní informace o více řemeslech, kterými se kvůli velkému množství kožených produktů kniha zabývá.
umění
Ukázky

Kůže - zpracování a výrobky

186 Kč
149 Kč
Evangelium podle Matouše / Das Evangelium nach Matthäus
(2x)
Fotografická publikace, ve ktere se autor osobitým způsobem pokouší ztvárnit současný pohled na život Ježíše Nazaretského, jak se s ním setkává na své cestě světem. Fotografický příběh je provázen úryvky z Nového zákona, v Kralickém překladu.
umění

Evangelium podle Matouše / Das Evangelium nach Matthäus

76 Kč
Josef Sudek - 11%
(2x)
V edici Fototorst (sv. 11) vychází monografie nejvýznamnějšího a nejznámějšího českého fotografa.
umění

Josef Sudek

359 Kč
319 Kč
Popismus - 41%

V legendární Factory se pravidelně scházela společenská a kulturní smetánka té doby, od Lou Reeda a jeho Velvet Underground po Eddie Sedgwickovou či Boba Dylana.

umění
Ukázky

Popismus

318 Kč
189 Kč
Abstrakce - 11%
(1x)
Kniha historičky umění Hany Rousové nabízí obraz umělecké tvorby mnohdy až provokativně odlišný od toho, jak ho známe z tradičních dějepisů umění.
umění

Abstrakce

891 Kč
792 Kč
Předpoklady japonské scéničnosti - 11%
(1x)
Vnímání krásy – vybrané japonské estetické koncepty / Obřad a scénování / Scénologie japonského prostoru k obývání / Energie slova v prostoru / Prostor a pohyb – síla tradic v japonském jevištním umění / Divadelní setkávání Japonska se Západem
umění

Předpoklady japonské scéničnosti

216 Kč
192 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 595 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 60 > >>