Nejprodávanější tituly - leden 2017
cestování

Transsibiřská magistrála - 11%
(1x)
Autor ve své čtvrté knize věnované Rusku seznamuje čtenáře s nejdelší železniční tratí na světě od prvních plánů až po současnost.
cestování

Transsibiřská magistrála

351 Kč
312 Kč
Neznámé Čechy 6.díl - 11%

Šestý díl Neznámých Čech je věnován východním Čechám, tedy krajině Hradecka, Pardubicka, Chrudimska, Jizerských hor, Železných hor a Vysočiny.

cestování

Neznámé Čechy 6.díl

314 Kč
279 Kč
Navždy Provence - 20%
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
cestování
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
118 Kč
Z Prahy do Štěchovic a Svatojanské proudy - 11%
(1x)

Reprint turistického průvodce nás přenese do roku 1905 na palubu pražského parníku a krásnou češtinou popíše dnes již zmizelou, nebo značně pozměněnou krajinu podél Vltavy z Prahy do Štěchovic.

cestování

Z Prahy do Štěchovic a Svatojanské proudy

116 Kč
103 Kč
40 dní pěšky do Jeruzaléma - 11%
(3x)
Největší cestovatelské dobrodružství od dob Honzíkovy cesty! Mladý student Ladislav Zibura v létě 2014 hodil batoh na záda a vydal se na pouť do Jeruzaléma.
cestování

40 dní pěšky do Jeruzaléma

359 Kč
319 Kč
Irsko
Nové, aktualizované a doplněné vydání turistického průvodce Irskem. Najdete v něm přehledně a detailně popsané hlavní turistické trasy, pamětihodnosti, hotely, ale i tipy na individuální turistiku, včetně cen ubytování, dopravy a potravin.
cestování

Irsko

466 Kč
Cesta na Aljašku - 11%
(1x)
Kniha o tom, jak se můžou splnit sny. V knize je popsána naše neuvěřitelná cesta na Aljašku, najdete tam i několik fotografií z této cesty. Prakticky jde o cestopisný příběh o tom, jak jsme jeli přes polovinu světa na vzdálenou Aljašku.
cestování

Cesta na Aljašku

179 Kč
159 Kč
Pomníčky a jejich příběhy - 11%
Největší a nejslavnější skupina pomníčků se nachází v Jizerských horách – nejsou však zdaleka jen tam!
cestování

Pomníčky a jejich příběhy

224 Kč
199 Kč
Srbský deník - 11%
Srbsko je jediná země Evropy, k níž neexistuje knižní průvodce. Země kontroverzní a nenáviděná, hlavně těmi, kdo ji znají jenom ze zpráv před dvaceti lety. Když v ní ale strávíte kus života, promění se v zemi přívětivou, laskavou a štědrou.
cestování

Srbský deník

206 Kč
183 Kč
Island - 20%
(1x)
Turistický průvodce je příjemný do ruky a nabitý aktuálními informacemi. Hutný, avšak přehledný text je doplněn množstvím poutavých fotografií. Kniha je tak skutečnou inspirací na cesty.
cestování
Ukázky

Island

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 87 položek
1 2 3 .. 9 > >>