Nejprodávanější tituly - leden 2017
esoterika a astrologie

Lunář 2017
Lunář je převratný kruhový diář moderní ženy, který zcela nově propojuje plánování každodenních aktivit s proměnami ženského měsíčního cyklu. Jeho používání je praktické, snadné, kreativní a zábavné.
esoterika a astrologie

Lunář 2017

225 Kč
Labyrint záhad - 11%
Neuvěřitelná fakta, tajemné nálezy, paranormální úkazy, utajené skutečnosti, historické otazníky, překvapivé hypotézy, přísně tajné konspirace….
esoterika a astrologie

Labyrint záhad

296 Kč
263 Kč
Osho Zen Tarot - 6%
(5x)
Zdá se vám život nejistý a plný pochybností? Hledáte nějaký zdroj inspirace? Osho Zen Tarot se zaměřuje na pochopení toho, co je tady a teď.
esoterika a astrologie

Osho Zen Tarot

660 Kč
622 Kč
Andělé světla - 6%
(1x)
Karty Andělé světla vám mohou pomoci zbavit se starých negativních myšlenkových vzorců a emočních bloků, které vám v životě bránily ve spokojenosti a vývoji. Vnesou do vašeho vědomí světlo – a světlo obsahuje duchovní poznání a informace.
esoterika a astrologie

Andělé světla

135 Kč
127 Kč
Egejská mysteria ideje krásy - 11%
(1x)
Do rukou českého čtenáře se dostává další kniha Františka Kabeláka. Autor v ní popisuje základní kameny esoterní praxe společné pro všechna odvětví hermetismu. Jasně a přesně rekapituluje jeho základní otázky: Jak se nazývá idea člověka?
esoterika a astrologie

Egejská mysteria ideje krásy

306 Kč
272 Kč
Horoskopy na rok 2017 - 11%
Tato kniha popisuje události v roce 2017. U každého znamení je informace o událostech v roce 2017 a u každého znamení jsou rovněž vypsány jednotlivé měsíce a události, které budou čtenáři řešit.
esoterika a astrologie

Horoskopy na rok 2017

216 Kč
192 Kč
Požádej a je ti dáno - 11%
Tato fascinující kniha vám předkládá učení nefyzické entity Abraham. S její pomocí se naučíte zhmotňovat svá přání, tak abyste mohli žít radostným a spokojeným životem, jaký si zasloužíte.
esoterika a astrologie

Požádej a je ti dáno

314 Kč
279 Kč
Spirála. Astrologický pohled na vývoj - 11%
Kniha přináší velmi originální a v české astrologické literatuře ojedinělý pohled na dvanáct znamení jako na stadia vývoje v mikrosvětě, v makrosvětě a ovšem i v lidském životě.
esoterika a astrologie

Spirála. Astrologický pohled na vývoj

252 Kč
224 Kč
Minulými životy k uzdravení - 11%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
esoterika a astrologie

Minulými životy k uzdravení

179 Kč
159 Kč
Když se nemožné stane - 6%
(1x)
Esotrerika, psychologie i medicína. Fascinující příběhy, které obsahují Grofův půl století trvající průzkum oblastí, které konvenční psychologie dosud nezmapovala.
esoterika a astrologie

Když se nemožné stane

424 Kč
399 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 98 položek
1 2 3 .. 10 > >>