Nejprodávanější Kniha - leden 2017
romantika

Matka v koncích - 11%
Kniha je volným pokračováním knihy Matka v krizi.
romantika

Matka v koncích

152 Kč
135 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
romantika

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Já a on - 11%
(1x)
Příběh hlavních hrdinů – Lenky a Michala – je vystavený na obrazech z manželského života. Dny všední se prolínají s těmi hezčími a hřejivějšími a s nimi se proměňují i protagonisté...
romantika

Já a on

296 Kč
263 Kč
Ostrov s vůní čerstvého chleba - 11%
(4x)
Někdy se stane, že žijete celé roky s přítelem, s nímž máte vlastní prosperující podnik, bydlíte v luxusním manažerském bytě v Plymouthu, chodíte do vybrané společnosti, a zdá se, že jinak to ani být nemůže. A pak přijde bankrot.....
romantika
Ukázky

Ostrov s vůní čerstvého chleba

268 Kč
238 Kč
Pražský Casanova - 11%
(3x)
Co všechno se může stát, když na ulici oslovíte krásnou ženu? Může vás odmítnout nebo vám změnit život. Je to krok, na jehož rozmyšlení nemáte moc času. Bude to výhra nebo prohra? Jste-li někým, jako je David Braun, neváháte, protože ženy milujete.
romantika

Pražský Casanova

251 Kč
223 Kč
Tři metry vášně - 11%
(2x)
Povídky s tradičně netradičním humorem, který nikdy neomrzí.
romantika
Ukázky

Tři metry vášně

269 Kč
239 Kč
Šťastná kniha - 11%
(8x)
Taky vás někdy napadlo, že byste chtěli změnit svůj život? Odjet meditovat do Indie? Chovat bio ovce na Šumavě? Zachraňovat děti v Africe? Pracovat v baru na středomořské pláži?
romantika

Šťastná kniha

206 Kč
183 Kč
Brusinky - 11%
Kniha fejetonů, jejichž tématem jsou většinou muži, soužití s nimi, partnerství, přátelství a rodičovství. Hlavní linií knížky je láska a sexuální přitažlivost, což s nadhledem a vtipem ilustrují kresby Mišo Dúhy.
romantika

Brusinky

224 Kč
199 Kč
Cesta za láskou - 11%
Láskyplný cestopis po místech, kde se dá zapomenout na smutek. Na Silvestra v roce 2016 jsem se rozhodla, že navzdory všemu budu šťastná! Že už nebudu jen čekat, plánovat a doufat. A tak jsem se vydala na cesty.
romantika

Cesta za láskou

242 Kč
215 Kč
Citová převaděčka - 11%
Román ze současnosti určený ženám všech generací. Kniha je příběhem mladé Lucie, která prožívá drásající vztah s Tadeášem. Pro mladíka je bohužel jen člověkem, u kterého si vždy hojí své citové rány i nezdary z okolního světa.
romantika

Citová převaděčka

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>