Nejprodávanější tituly - leden 2017
romantika

Charakter mlčel a mluvilo tělo - 11%
Povídky o pocitech, zkušenostech a omylech ženy v nejlepším věku Již čtvrté vydání úspěšné knihy dvaceti osmi humorných příběhů psaných s ležérním nadhledem, jejichž tématem je láska a milostný život.
romantika

Charakter mlčel a mluvilo tělo

179 Kč
159 Kč
Klauzura – vstup zakázán! - 11%
Když Clare Nellová, vycházející hvězda stříbrného plátna, ze dne na den odejde do kláštera, šéfredaktor úspěšného časopisu pro ženy za ní vysílá mladičkou redaktorku Eileen, aby stůj co stůj odhalila hereččina pikantní tajemství.
romantika

Klauzura – vstup zakázán!

152 Kč
135 Kč
Ó, jak ti závidím - 11%
Fejetony Haliny Pawlowské, oplývající jejím osobitým humorem, ve kterých se dívá na život očima emancipované ženy.
romantika

Ó, jak ti závidím

206 Kč
183 Kč
Z nitra hory - 20%
Kaledonská princezna Erika z Bruachanu zasvětila celý svůj mladý život boji za svou zemi. Její lid trpí pod nadvládou krále Skotů a ona je ochotná udělat cokoli, aby svým poddaným pomohla. Dokonce i provdat se za nepřítele.
romantika
Ukázky

Z nitra hory

99 Kč
79 Kč
Máma pro Veroniku - 11%
(1x)
Marie, sestra v nemocnici, žije v manželství, ve kterém je víc zla a smutku než hezkých chvil. Navzdory tomu však se svým mužem Petrem zůstává: nechce zradit své dívčí sny... a hlavně touží naplnit ten nejpodstatnější - mít dítě.
romantika

Máma pro Veroniku

296 Kč
263 Kč
Moje anglická babička - 20%
(2x)
Osud postaví Češku Johanku, která se chce odstěhovat za svým anglickým manželem Peterem do malé anglické vísky Kingscott, před nelehké rozhodnutí – pokud půjde za hlasem svého srdce, zanechá v Praze milovanou osmdesátiletou babičku Marii.
romantika
Ukázky

Moje anglická babička

269 Kč
215 Kč
Nataša - 11%
Žárlivost má mnoho tváří... Vždy však v partnerovi vyvolává pocity beznaděje, přináší slzy a bolest.
romantika

Nataša

296 Kč
263 Kč
Haló! Tady tvoje láska… - 11%
Příběh rozhlasové moderátorky Mileny Maxové, do jejíhož klidného života s přítelem Dušanem vtrhne jako lavina její divoký kolega Ben.
romantika

Haló! Tady tvoje láska…

269 Kč
239 Kč
V hnízdě kolibříka - 20%
Karolína má dvě zdravé děti, milujícího muže a společně vybudovanou vysněnou firmu. Co víc by si mohla ještě přát? To nečekaně zjistí, když bez varování spadne do víru vášně a prožije nezapomenutelnou noc – s cizím mužem!
romantika
Ukázky

V hnízdě kolibříka

149 Kč
119 Kč
Ženské příběhy II. - 20%
(1x)
V historii se příběhy žen nezapisovaly moc často – zapisovaly se války a vítězové, počty koní a církevní majetek. Ale porodní polohy a byliny, ženské sexuální prožitky a zvyky kolem rodičovství a mateřství se zapisovaly jen málo…
romantika
Ukázky

Ženské příběhy II.

175 Kč
140 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>