Nejprodávanější tituly - říjen 2017
kuchařky

Ryby a plody moře - 11%
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.
kuchařky

Ryby a plody moře

359 Kč
319 Kč
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - 11%
(2x)
Vánoční publikace Kamily Skopová (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrz téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně.
kuchařky

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

89 Kč
79 Kč
Tajemství dezertů Carte d´Or - 11%
Kniha Tajemství dezertů Carte d''Or přibližuje historii zmrzliny od starověku po současnost a představuje lákavé recepty na lahodné zmrzlinové dezerty a koktejly .
kuchařky

Tajemství dezertů Carte d´Or

179 Kč
159 Kč
Dieta pro vášnivé megajedlíky - 11%
Můžete jíst, kolik chcete! Můžete jíst na noc! Můžete jíst sladkosti!Nemusíte počítat kalorie! Nemusíte cvičit! Hlavně žádné odříkání! Jak na to vám radí Lenka Holas Kořínková v dosud nejkomplexnější práci o systému hubnutí metodou S.P.L.K.!
kuchařky

Dieta pro vášnivé megajedlíky

251 Kč
223 Kč
Máte problémy s váhou? - 11%
Každý druhý Evropan má problémy s váhou. Autor zde vysvětluje různé významové roviny nadváhy a podváhy - od izolačního pancíře až k tlouštce ze žalu, a osvětluje jejich symboliku.
kuchařky

Máte problémy s váhou?

250 Kč
222 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 95 položek
<< < 1 .. 8 9 10