Nejprodávanější tituly - říjen 2017
národní kuchyně

Kuře - Jednoduše & dokonale - 11%
(2x)
Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – Kuře.
národní kuchyně

Kuře - Jednoduše & dokonale

323 Kč
287 Kč
Velká kuchařka Čech a Moravy - 11%
(3x)
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol.
národní kuchyně

Velká kuchařka Čech a Moravy

629 Kč
559 Kč
Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem - 11%

Více než 150 oblíbených receptů ze všech koutů Evropy S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit.

národní kuchyně

Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem

359 Kč
319 Kč
Recepty z farmářského trhu 1. díl - 6%
(2x)
První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.
národní kuchyně

Recepty z farmářského trhu 1. díl

169 Kč
159 Kč
Slavnostní recepty naší babičky - 11%
Tato knížečka je souborem vybraným pro nejkrásnější svátky každého ročního období. Nechť vám roste a vzkvétá váš pracovní i osobní život a vaše slavnostní chvíle se vydaří.
národní kuchyně

Slavnostní recepty naší babičky

143 Kč
127 Kč
Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa - 11%

Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd. Procestovali jsme USA křížem krážem

národní kuchyně

Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa

359 Kč
319 Kč
Ispirato da Italia - 20%
Ano, italská kuchyně kuchyně je tak trochu ortodoxní. Řídí se tradicemi, poctivostí a čerstvostí. Je provoněná bylinkami, vínem a láskou. Platí tu heslo: Maminka vařila dobře, ale babička vařila ještě líp.
národní kuchyně
Ukázky

Ispirato da Italia

237 Kč
190 Kč
Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - 11%
(2x)
Vánoční publikace Kamily Skopová (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrz téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně.
národní kuchyně

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

89 Kč
79 Kč