Nejprodávanější tituly - říjen 2017
dárkové publikace

Svět v pohybu – Dětská encyklopedie dopravy - 11%
Obsáhlá dětská encyklopedie se zabývá všemožnými dopravními prostředky. Pomocí názorných ilustrací a srozumitelných textů seznamuje děti s minulostí i současnosti všeho, co létá, jezdí nebo plave.
dárkové publikace

Svět v pohybu – Dětská encyklopedie dopravy

269 Kč
239 Kč
Babičko, vyprávěj - 11%
(21x)
Otevřená kniha pro zaznamenání vzpomínek vaší babičky od dětství po současnost. Babička bude moci sama nebo s vaší pomocí vyplňovat knížku a odpoví tak na celou řadu pečlivě vybraných otázek.
dárkové publikace
Ukázky

Babičko, vyprávěj

531 Kč
472 Kč
Brasília – město – sen - 11%
(2x)
První publikace v češtině, která komplexně představuje ideu a architekturu brazilského hlavního města Brasília – odedávného snu Brazilců, který zrealizoval v rekordně krátkém čase (1957–1960) teprve prezident českého původu Juscelino Kubitschek.
dárkové publikace

Brasília – město – sen

873 Kč
776 Kč
Jackie - 11%
Když je JFK zvolen prezidentem USA, stává se Jackie Kennedy (Natalie Portman) jednou z nejmladších prvních dam v historii. Pro její vřelost, eleganci a vybraný vkus ji brzy obdivují miliony lidí po celém světě.
dárkové publikace

Jackie

269 Kč
239 Kč
Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge. - 11%
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.
dárkové publikace

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
398 Kč
Dědečku, vyprávěj - 11%
(18x)
Otevřená kniha pro zaznamenání vzpomínek vašeho dědečka od dětství po současnost. Dědeček bude moci sám nebo s vaší pomocí vyplňovat knížku a odpoví tak na celou řadu pečlivě vybraných otázek.
dárkové publikace
Ukázky

Dědečku, vyprávěj

531 Kč
472 Kč
O šestiúhelné sněhové vločce - 11%
Konečně máme možnost přečíst si v češtině kouzelné Keplerovo dílko sepsané v Praze nejspíše roku 1610. Je to jistě hezký dárek, stejně jako kdysi byl před mnoha staletími tento novoroční pozdrav autorovu mecenáši a patronovi.
dárkové publikace

O šestiúhelné sněhové vločce

89 Kč
79 Kč
Kronika života - 11%
Kronika života je nejlepším autorským dílem na světě. Jejím autorem jste totiž Vy a Váš jedinečný a nenapodobitelný životní příběh. Do Kroniky života si zapište události celého Vašeho života.
dárkové publikace

Kronika života

1 701 Kč
1 512 Kč
České Vánoce Josefa Lady - 11%
Neopakovatelná atmosféra Vánoc dýchne na malé i velké čtenáře z nezaměnitelných Ladových obrázků a rovněž prozaických i básnických textů předního českého poety Michala Černíka. Jde o první vydání knihy.
dárkové publikace

České Vánoce Josefa Lady

260 Kč
231 Kč
Tam, kde kameny mají duši - 17%
(1x)
Působivé fotografie Zdeňka Thomy vás zavedou do fascinujícího světa zenových zahrad určených k nekonečným meditacím.
dárkové publikace

Tam, kde kameny mají duši

119 Kč
99 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 20 položek
1 2 > >>