Nejprodávanější tituly - říjen 2017
sport a fitness

Zátopek - 6%
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
sport a fitness
Ukázky

Zátopek

398 Kč
374 Kč
Emil Běžec - 11%
(2x)
Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka.
sport a fitness

Emil Běžec

359 Kč
319 Kč
Sport, výkon a metafyzika - 11%

Klíčovým termínem knihy je „zóna“, stav, ve kterém podáváme ty nejlepší – nejen sportovní – výkony. Sportovní psychologie tento pojem skloňuje všemi pády již několik desetiletí. Kniha se však na tento stav dívá netradiční optikou.

sport a fitness

Sport, výkon a metafyzika

269 Kč
239 Kč
Dnes trochu umřeme - Vzestup a pád Emila Zátopka - 11%
(1x)
Nejlepší kniha od svělého běžce o nejlepším běžci. Pět olympijských medailí, 18 světových rekordů a šest let bez jediné porážky v běhu na 10 000 metrů – to jsou jen ty nejvýraznější sportovní úspěchy, kterých Emil Zátopek dosáhl.
sport a fitness

Dnes trochu umřeme - Vzestup a pád Emila Zátopka

359 Kč
319 Kč
Parkour a freerunning - 11%
Autoři, sportovní odborníci s dlouholetou parkourovou a trenérskou praxí, přinášejí čtenářům kromě teoretického úvodu hlavně postup nácviku, základy provedení a návrh vhodného cvičení pro rozvoj jednotlivých prvků.
sport a fitness

Parkour a freerunning

179 Kč
159 Kč
Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
sport a fitness

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Sportovní příprava dětí 2 - 11%
Samostatný zásobník velkého množství praktických cvičení pro sportovní přípravu dětí doplňuje, aktualizované vydání "teoretické" publikace Sportovní příprava dětí.
sport a fitness

Sportovní příprava dětí 2

170 Kč
151 Kč
Celým tělem naboso - 11%
Co vše modernímu člověku způsobuje běžná obuv a umělé prostředí, v němž se pohybuje? Jak bezpečně přejít na minimalistickou obuv a získat nesmírný prospěch z uvolnění a vysvobození chodidel?
sport a fitness

Celým tělem naboso

223 Kč
198 Kč
Wellness
Kniha komplexně představuje obor a speciality ve wellness, uvádí znaky zdravé komunikace, etiky, zaměřuje se na využití prostředí ve wellness.
sport a fitness

Wellness

134 Kč
Hormonální jógová terapie 2 - 11%
Knihu Hormonální jógová terapie 2 vytvořila Dinah Rodrigues na základě vynikajících výsledků, kterých dosáhla pomocí hormonální jógy pro menopauzu.
sport a fitness

Hormonální jógová terapie 2

421 Kč
374 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 86 položek
1 2 3 .. 9 > >>