Nejprodávanější e-knihy - říjen 2017
věda a technika

Motoškola - 20%
Ilustrovaná učebnice pro žadatele o řidičské oprávnění skupin AM, A1 a A, která poskytne koncentrovaně informace důležité pro získání ŘP na motocykl i další informace o technice jízdy, zvládání krizových situací a jiných specifik motocyklů.
věda a technika
Ukázky

Motoškola

135 Kč
108 Kč
Konstrukční detaily pro pasivní a nulové domy - 20%
Devadesát ověřených konstrukčních detailů a návody pro jejich správné navrhování a provádění najdete v knize, která vychází z dlouholetých poznatků a zkušeností členů Centra pasivního domu.
věda a technika
Ukázky

Konstrukční detaily pro pasivní a nulové domy

339 Kč
271 Kč
V soukolí okřídleného šípu - 20%
(1x)
Dramatické příběhy tří generací rodiny Hrdličků, kteří svůj život spojili s mladoboleslavskou automobilkou. 2., rozšířené vydání
věda a technika
Ukázky

V soukolí okřídleného šípu

288 Kč
230 Kč
Radiotechnika za druhé světové války - 20%
Tuto knihu uvítají především milovníci 2. světové války. Získají s ní přehled o bezdrátové spojovací technice. Ta vydatnou měrou ovlivňovala součinnost všech druhů zbraní zúčastněných armád i dění za liniemi fronty.
věda a technika
Ukázky

Radiotechnika za druhé světové války

297 Kč
238 Kč
České trolejbusy - 20%
Ucelená a poutavá publikace o minulosti a současnosti trolejbusů v České republice. Seznamuje čtenáře s jejich počátky a obrovským boomem na přelomu čtyřicátých a padesátých let minulého století a vysvětluje propad začátkem let sedmdesátých.
věda a technika
Ukázky

České trolejbusy

288 Kč
230 Kč
Fenomén Mercedes-Benz & Čechy, Morava a Slezsko - 20%
Výpravná česko-anglická publikace podrobně a mnohovrstevnatě mapuje více než 120letou přítomnost produktů nejstarší automobilky světa Mercedes-Benz na našem území.
věda a technika
Ukázky

Fenomén Mercedes-Benz & Čechy, Morava a Slezsko

424 Kč
339 Kč
Automobily Škoda Octavia II - 20%
Nová Škoda Octavia prošla omlazující kůrou součástí které je nejen úprava exteriéru a interiéru, ale i doplnění moderních hnacích agregátů. Octavia po "faceliftu" zaujme na první pohled výrazně emotivnějším designem.
věda a technika
Ukázky

Automobily Škoda Octavia II

407 Kč
326 Kč
Skútr Čezeta - 20%
Kniha je určena všem, kteří se zajímají o historii skútrů v Čechách. Jednotlivé kapitoly přehledně popisují historii vzniku skútrů v bývalém Československu.
věda a technika
Ukázky

Skútr Čezeta

280 Kč
224 Kč
Stavební konstrukce z požárního hlediska - 20%
Publikace je určena především pro projektanty, inženýry, technické pracovníky stavebního zaměření, zabývající se požární problematikou a dále pro studenty středních a vysokých škol.
věda a technika
Ukázky

Stavební konstrukce z požárního hlediska

254 Kč
203 Kč