Nejprodávanější e-knihy - říjen 2017
medicína

Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky - 20%
(2x)
Proč a jak reaguje tělo na psychickou zátěž? Proč své tělo zneužíváme? Kdo nese vinu za psychosomatické onemocnění? Proč máme strach z psychoterapie?
medicína
Ukázky

Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky

119 Kč
95 Kč
Vnitřní lékařství - 20%
Monografie shrnuje kromě základních poznatků z vnitřního lékařství též aktuální informace, o něž byly všechny jeho podobory v posledních letech obohaceny.
medicína
Ukázky

Vnitřní lékařství

1 700 Kč
1 360 Kč
Tichý dech - 20%
(21x)
Kniha získala ocenění Objev roku knižní ceny Magnesia Litera 2014. Přináší unikátní svědectví mladého českého lékaře o tom, jak zachraňoval životy v krizových oblastech afrického Konga a na Haiti.
medicína
Ukázky

Tichý dech

149 Kč
119 Kč
Psychologie osobnosti - 20%
(1x)
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
medicína
Ukázky

Psychologie osobnosti

424 Kč
339 Kč
Přehled topografické anatomie - 20%
Studium topografické anatomie má význam jako možnost provedení syntézy znalostí získaných při studiu soustavné anatomie. Dokonalé zvládnutí systematické anatomie je tedy předpokladem pro studium anatomie topografické.
medicína
Ukázky

Přehled topografické anatomie

110 Kč
88 Kč
Carl Ransom Rogers a jeho teorie - 20%
Publikace předkládá souhrnný obraz teorií nejvlivnějšího amerického psychologa humanistického směru ve 20. století Carla Ransoma Rogerse.
medicína
Ukázky

Carl Ransom Rogers a jeho teorie

237 Kč
190 Kč
Sebepoškozování - 20%
Narůstající počet mladých lidí v „objektivních" nebo „subjektivních" životních krizích sahá po žiletce či hořící cigaretě a zaměřuje svou „agresivitu" proti sobě. Tato publikace vysvětluje, že nejde o agresivitu v zjednodušujícím slova smyslu.
medicína
Ukázky

Sebepoškozování

169 Kč
135 Kč
Experimentální hypnóza - 20%
Monografie přináší shrnutí současných poznatků o hypnóze na základě vědeckého výzkumu hypnotických jevů v laboratorních podmínkách.
medicína
Ukázky

Experimentální hypnóza

458 Kč
366 Kč
Psychologie umění - 20%
Vydání této monografie pokrylo mezeru v čs. bibliografii, kde doposud neexistuje psychologie umění ve vztahu ke všem uměleckým druhům.
medicína
Ukázky

Psychologie umění

492 Kč
394 Kč
Česko-anglický stomatologický slovník - 20%
Tento slovník logicky doplňuje svého anglicko-českého předchůdce. Tato moderní publikace poslouží při překladech českých odborných textů do angličtiny (metody, techniky, nástroje, materiály...), lze ji využít pro komunikaci mezi stomatologickým personálem.
medicína
Ukázky

Česko-anglický stomatologický slovník

251 Kč
201 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 82 položek
1 2 3 .. 9 > >>