Nejprodávanější tituly - říjen 2017
folk a country

Hostina - 11%
Album Dagmar Voňkové obsahuje dvanáct nových písní a vychází po dlouhých devíti letech od zatím poslední desky.
folk a country

Hostina

261 Kč
232 Kč
Vlasta Redl/AG Flek & Jiří Pavlica/Hradisťan - 11%
(1x)
Reedice vynikajícího, dlouhá léta nedostupného společného projektu Vlasty Redla s AG Flekem a Jury Pavlici s Hradišťanem v remasterované podobě. Šlo o jeden z prvních domácích projektů world music.
folk a country

Vlasta Redl/AG Flek & Jiří Pavlica/Hradisťan

323 Kč
287 Kč
Johnny Cash, I see a darkness - 11%
Johnny Cash, bekanntester Country-Sänger aller Zeiten, Rebell, Idol von Musik-Fans aller Generationen ? eine Legende bereits zu Lebzeiten.
folk a country

Johnny Cash, I see a darkness

348 Kč
310 Kč
Hrajeme si u maminky - 11%
Při poslechu nového CD Hradišťanu si uvědomíte jak je důležité zpívat, a nikoli jen pasivně poslouchat, jak je dobré si připomenout písně, ve kterých je ukryt život našich předků, a jak je dobré, že vznikají písně nové.
folk a country

Hrajeme si u maminky

269 Kč
239 Kč
Kroskántry - 11%
Brněnští Poletíme? na albu Kroskántry v sobě objevují srdce kovboje a svůj originální banjo punk rozšiřují o další styl – country, teda přesněji v podání Poletíme? - kántry.
folk a country

Kroskántry

674 Kč
599 Kč
Bombarďák-3FO3 - 11%
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.
folk a country

Bombarďák-3FO3

269 Kč
239 Kč
Dědičná krev - 11%
První sólové album Jiřího Smrže DĚDIČNÁ KREV je více než zralý debut, autor jej natočil ve svých sedmačtyřiceti letech jako zralý muž, plný životních i muzikantských zkušeností.
folk a country

Dědičná krev

315 Kč
280 Kč
Konvolut - 11%
Album Konvolut nabízí posluchačům třináct nahrávek známých, méně známých i zapomenutých písní z repertoáru Vlastimila Třešňáka – písní, které asi nikdy živě neuslyšíme.
folk a country

Konvolut

270 Kč
240 Kč
Okolo Třetužele - 11%
Po čtvrtstoletí vychází druhé album legendární a osobité skupiny Dobrohošť, která u nás jako jedna z prvních propojila ryzí rock s prvky folklóru a své posluchače naplňuje už léta životabudící energií.
folk a country

Okolo Třetužele

270 Kč
240 Kč
Prozpěvování - 11%
Když Jiří Suchý a Jitka Molavcová před lety začali před oponou zpívat svoje a capella verze slavných písní, možná ani netušili, jak brzy se stanou pravidelně vytleskávanými přídavky po ukončení koncertu nebo semaforského představení.
folk a country

Prozpěvování

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>