Nejprodávanější knihy - říjen 2017
romantika

Krámek s hedvábím - 11%

Strhující román Dinah Jefferies je poutavý, nezapomenutelný příběh o dívce, která je rozpolcená mezi dvěma světy. Rok 1952, Indočína. Osmnáctiletá Nicole žije ve stínu své hezké starší sestry Sylvie už od chvíle, co jí zemřela matka.

romantika

Krámek s hedvábím

179 Kč
159 Kč
Můj (téměř) dokonalý život - 11%
Katie Brennerová vede dokonalý život. Bydlí v Londýně, má skvělou práci a senzační fotky na Instagramu. Ale buďme upřímní, ve skutečnosti bydlí v podnájmu v malinké místnůstce, do níž se nevejde ani šatník, má špatně placenou administrativní práci...
romantika

Můj (téměř) dokonalý život

269 Kč
239 Kč
Přítelkyně - 11%
Tři ženy, tři přítelkyně, tři osudy, které spojuje touha po sebenaplnění a smysluplném životě
romantika

Přítelkyně

296 Kč
263 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
romantika

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Útesy - 11%
Když Jana s manželem sedí v letadle do milovaného Egypta, kde mají prožít vysněnou dovolenou, udělá se jí špatně a cítí, že musí okamžitě vystoupit.
romantika

Útesy

224 Kč
199 Kč
Ostrov s vůní čerstvého chleba - 11%
(4x)
Někdy se stane, že žijete celé roky s přítelem, s nímž máte vlastní prosperující podnik, bydlíte v luxusním manažerském bytě v Plymouthu, chodíte do vybrané společnosti, a zdá se, že jinak to ani být nemůže. A pak přijde bankrot.....
romantika
Ukázky

Ostrov s vůní čerstvého chleba

268 Kč
238 Kč
Haló! Tady tvoje láska… - 11%
Příběh rozhlasové moderátorky Mileny Maxové, do jejíhož klidného života s přítelem Dušanem vtrhne jako lavina její divoký kolega Ben.
romantika

Haló! Tady tvoje láska…

269 Kč
239 Kč
Šťastná kniha - 11%
(8x)
Taky vás někdy napadlo, že byste chtěli změnit svůj život? Odjet meditovat do Indie? Chovat bio ovce na Šumavě? Zachraňovat děti v Africe? Pracovat v baru na středomořské pláži?
romantika

Šťastná kniha

206 Kč
183 Kč
Božský - 11%
Svérázná Britka a suchar z Bostonu: tak rozdílné povahy jako Pippa a Jensen aby pohledal. Ona je pro každou srandu, on se hroutí pod tíhou odpovědnosti.
romantika

Božský

358 Kč
318 Kč
C´est la vie - 11%
(1x)
Příběh dívky, která dostane nečekanou příležitost ve světě modelingu a v době, kdy už žádnou takovou nabídku nečeká, odlétá do Japonska. Během svého působení poznává japonskou kulturu a prostředí modelingu, což je také ústřední téma knihy.
romantika

C´est la vie

135 Kč
120 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 24 položek
1 2 3 > >>