Nejprodávanější tituly - listopad 2017
hobby

Originální výtvarné  nápady pro děti i rodiče
Pokud rádi tvoříte s dětmi a ke svým výtvarným hrátkám s oblibou používáte běžně dostupné a finančně zcela nenáročné materiály, je tato kniha určena právě pro vás.
hobby

Originální výtvarné nápady pro děti i rodiče

161 Kč
Setkání se Sv. Helenou
Publikace je pestrým zrcadlem pocitů, zážitků, setkání a příhod na palubě Niké při její plavbě z Kapského Města v jižní Africe až ke skalnatým břehům ostrova Sv.Heleny.
hobby

Setkání se Sv. Helenou

494 Kč
Drátované šperky III
Tato kniha se zaměřuje na méně tradiční způsoby výroby šperků. Její snahou je dodat všem odvahu k vytváření nejen drátovaných, ale i tepaných, žíhaných a letovaných šperků a to vše v domácích podmínkách s běžně dostupnými materiály a pomůckami.
hobby
Ukázky

Drátované šperky III

254 Kč
Jak se zlepšit v golfu
Kniha o tom, jak zdokonalit golfovou hru a dosáhnout lepších výsledků.
hobby

Jak se zlepšit v golfu

89 Kč
O nožích
Kniha „O nožích nejen loveckých“ je určena všem lovcům, milovníkům nožů a jejich uživatelům. Kromě o historii nože se tu dozvíte o různých druzích nožů, o jejich mechanismech, používaných materiálech a způsobech výroby.
hobby

O nožích

352 Kč
Pleteme a háčkujeme
Pletení v dnešní době opravdu již dávno není z nouze ctnost, kdy ruční výrobek byl jedinou možností, jak se odlišit od jednotvárné a chudé nabídky v obchodech. Právě nyní naopak zažívá oprávněnou renesanci na celém světě. Pletení je v módě, tak neváhejte.
hobby
Ukázky

Pleteme a háčkujeme

229 Kč
Škola inline bruslení
Chcete být in? Pak neváhejte a vstupte do magického světa inline bruslení. Bohatě fotograficky vybavená kniha je průvodcem pro rodiče, učitele, instruktory a všechny, kteří si jízdu na kolečkách oblíbili.
hobby
Ukázky

Škola inline bruslení

144 Kč
Kouzelná kniha
Kouzelná kniha má všechny předpoklady stát se svým čtenářům dobrým a dlouhodobě zábavným přítelem.
hobby

Kouzelná kniha

224 Kč
Tlamovci v akváriu
Velice prakticky podaná akvaristická příručka, určená všem zájemcům o chov těchto často barevně atraktivních a přitom poměrně nenáročných ryb.
hobby
Ukázky

Tlamovci v akváriu

271 Kč
Zapomenuté vozy Škoda
(1x)
Každého, kdo se alespoň trochu zajímá o automobily osloví tato publikace, v které vám budou postupně představeny funkční vzorky a prototypy automobilů Škoda z let 1960 až 1990, které se nedostaly do sériové výroby a nikdy o nich nebylo publikováno.
hobby
Ukázky

Zapomenuté vozy Škoda

416 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 100 položek
<< < 1 .. 8 9 10