Nejprodávanější e-knihy - listopad 2017
osobní rozvoj

Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
osobní rozvoj
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Nikdy nedělej kompromis - 20%
(3x)
Strhující, nenahraditelná příručka vyjednávacích technik, vybroušených během zajímavé kariéry Chrise Vosse, který začínal jako pochůzkář v ulicích Kansasu, aby se později na desítky let stal hlavním vyjednavačem FBI s únosci.
osobní rozvoj
Ukázky

Nikdy nedělej kompromis

259 Kč
207 Kč
Odpojený muž - 20%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
osobní rozvoj
Ukázky

Odpojený muž

424 Kč
339 Kč
Jak na pasivní agresi - 20%
Pasivní agresivita je proti otevřené agresi mnohem hůře rozpoznatelná, a přitom se v mezilidské komunikaci vyskytuje možná častěji než otevřený útok. Kniha přibližuje čtenářům, co pasivní agrese znamená a o jaký styl komunikace se jedná.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak na pasivní agresi

204 Kč
163 Kč
Jak se naučit 100 slovíček za hodinu - 20%
(3x)
Chtěli byste se naučit 100 a více slovíček za méně než hodinu?
osobní rozvoj
Ukázky

Jak se naučit 100 slovíček za hodinu

254 Kč
203 Kč
Nauč se to! - 20%
(3x)
Nauč se to! je návod, jak se efektivně porvat s učením a pamatováním si – a pokud jste pedagog nebo lektor, tak i s tím, jak svoje znalosti předávat co nejúčinněji. Schválně, vzpomenete si, kdy vám naposledy někdo radil s tím, jak se vlastně učit?
osobní rozvoj
Ukázky

Nauč se to!

239 Kč
191 Kč
Antropoložka na Marsu - 20%
(2x)
Doktor Oliver Sacks na své průzkumné cestě za poznáním mozku a lidské psychiky tentokrát opustil nemocnici a vydal se za svými pacienty do prostředí, kde opravdu žijí.
osobní rozvoj
Ukázky

Antropoložka na Marsu

165 Kč
132 Kč
Mít vše hotovo - 20%
(1x)
Nestíháte? Přetéká vám kalendář odsouvanými úkoly? Pokud jste na předchozí otázky odpověděli spíše kladně, tato kniha pro vás bude užitečná.
osobní rozvoj
Ukázky

Mít vše hotovo

279 Kč
223 Kč
Emoční inteligence - 20%
(3x)

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

osobní rozvoj
Ukázky

Emoční inteligence

297 Kč
238 Kč
Rádce pravého muže - 20%
(1x)
Každý z nás asi zná nějakého hodného hocha. Možná jste to dokonce vy sám. Jste přítel, který umí naslouchat, máte plno kamarádek, jež se vám svěřují a považují vás za dobrou partii, ale žádná vás nepozve, když se chce opravdu pobavit.
osobní rozvoj
Ukázky

Rádce pravého muže

329 Kč
263 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 112 položek
1 2 3 .. 12 > >>