Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - listopad 2017
hudebniny

Klavírní škola pro začátečníky - 11%
(2x)
Klavírní škola pro začátečníky, určená pro nejširší okruh žáků, představuje neustále pevný bod mezi pedagogickou literaturou pro klavír.
hudebniny

Klavírní škola pro začátečníky

296 Kč
263 Kč
ABC hudební nauky - 11%
(1x)
Příručka přináší vedle všeobecné hudební nauky přehledně zpracovaný text z oblasti hudebních nástrojů, harmonie, kontrapunktu, akustiky a hudebních forem. Dále přináší souhrnné informace o dějinách hudby.
hudebniny

ABC hudební nauky

266 Kč
236 Kč
Kytarová první třída + CD - 11%
Kytarová první třída, 1. díl dvoudílné učebnice, je určena pedagogům a jejich žákům v prvních ročnících ZUŠ.
hudebniny

Kytarová první třída + CD

440 Kč
391 Kč
Kytarová extra třída + CD - 11%
Kytarová extra třída navazuje na 1. díl dlouho očekávané a v loňském roce vydané učebnice hry na kytaru s názvem Kytarová první třída. Škola je doplněna kompaktním diskem s nahrávkou 23 v ní obsažených skladeb pro sólovou kytaru a kytarové duo.
hudebniny

Kytarová extra třída + CD

446 Kč
396 Kč
Nová klavírní škola 1. díl - 11%
Čtyřdílná řada učebnic je určena dětem od sedmi let. A je pokračováním Klavírní Školičky, nebo jiné \"přípravky\" Nová klavírní škola chce usnadnit práci učitelům klavírní hry na všech typech škol i učitelům soukromým.
hudebniny

Nová klavírní škola 1. díl

405 Kč
360 Kč
Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu II - 11%
Oblíbená škola hry na sopránovou zobcovou flétnu. Úkolem druhého dílu je zvládnutí rozsahu od c1 chromaticky do b2 a hrav tóninách dur a moll po dvě bé a dva křížky.
hudebniny

Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu II

225 Kč
200 Kč
Písničky z pohádek a filmů - 11%
Když se písnička ozve v pohádce nebo ve filmu, kdekdo ji hned zná. Vybrali jsme pro vás ty nejznámější písničky od oblíbených autorů Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře.
hudebniny

Písničky z pohádek a filmů

314 Kč
279 Kč
Flautoškola 2 - 11%
Moderní učebnice hry na sopránovou zobcovou flétnu, doplněná přednesovými skladbami různých stylů i řadou metodických materiálů v samostatných sešitech, určená především žákům ZUŠ od 6 let a jejich pedagogům.
hudebniny

Flautoškola 2

266 Kč
236 Kč
Škola hry na akordeon - 11%
V Čechách nejprodávanější škola na akordeon obsahuje řadu cvičení na pravou i levou ruku, přehledné schéma rozsahů akordeonů a prstoklady k hraní stupnic.
hudebniny

Škola hry na akordeon

332 Kč
295 Kč
Klavihrátky - s pastelkami u klavíru - 11%
Barevně ilustrované sešity pro malé klavíristy sestavené z pracovních listů s množstvím hudebních úkolů k doplňování, spojování, vybarvování, vystřihování a řadou sluchových cvičení.
hudebniny

Klavihrátky - s pastelkami u klavíru

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 60 položek
1 2 3 .. 6 > >>