Nejprodávanější tituly - listopad 2017
jazz a blues

Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha - 11%
Zpěvák a hudebník Ondřej Ruml sáhl tentokrát po „rodinném stříbru“ a spolu s výtečnými muzikanty nahrál a nazpíval písně klasiků, Jaroslava Ježka, Jiřího Voskovce a Jana Wericha. Ruml a jeho hudební přátelé se rozhodli dát písničkám novější zvuk, zachovali ale jazzový ráz, kterým je Ježkova tvorba pověstná.
jazz a blues

Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha

323 Kč
287 Kč
Lipa 68 - 11%
Peter Lipa, renomovaný slovenský umělec, ve svých 68 letech vydává své dlouho očekávané CD a LP s názvem Peter Lipa ´68 . Po velmi úspěšném platinovém CD Lipa spieva Lasicu, přichází s novým multižánrovým albem.
jazz a blues

Lipa 68

314 Kč
279 Kč
An Introduction To - 11%
Série An Introduction To si klade za cíl přiblížit starší umělce nové generaci posluchačů. Mapuje kariéru toho kterého interpreta a nabízí průřez jeho tvorbou.
jazz a blues

An Introduction To

125 Kč
111 Kč
Modern Jazz - 11%
Album Modern Jazz shrnuje všechny dochované nahrávky Studia 5 – souboru, který měl pro moderní český jazz přímo zakladatelský význam.
jazz a blues

Modern Jazz

224 Kč
199 Kč
Rodinná kronika - 11%
Kompilace Rodinná kronika obsahuje nahrávky jazzové skupiny SHQ z let 1962-1963. Soubor v té době nedostal příležitost natočit dlouhohrající desku, ale vytvořil 18 nahrávek, vycházejících roztroušeně na pěti jazzových kompilacích a jedné EP desce.
jazz a blues

Rodinná kronika

224 Kč
199 Kč
Kup si bicí! - 11%
(1x)
Po necelých čtyřiceti letech natočil Jiří Slíva svůj dávný repertoár na album Kup si bicí! a doplnil ho několika novými písněmi.
jazz a blues

Kup si bicí!

261 Kč
232 Kč
feat. - 11%
Profilové kompilační album Doroty Barové, jedné z nejvýraznějších postav české nezávislé hudební scény. Dorota Barová je majitelkou sametového altu, vynikající hráčkou na violoncello, skladatelkou, textařkou a navíc ráda podstupuje hudební výlety do všech žánrů.
jazz a blues

feat.

224 Kč
199 Kč
Lesní zvěř - 11%
Energická hudba, kde zpěv, hlukové plochy, smyčky živých nástrojů, trubka a bicí vystupují vůči klávesám jako rovnocenní partneři a slova nebo melodie mají stejnou váhu jako hudební plochy.
jazz a blues

Lesní zvěř

269 Kč
239 Kč