Nejprodávanější tituly - listopad 2017
folk a country

Šest křížků (Franta) - 11%
Muzikant František Černý spjatý především s kapelou Čechomor oslavil šedesátiny sólovou deskou se všeříkajícím názvem Šest křížků a podtitulem Franta 2017.
folk a country

Šest křížků (Franta)

242 Kč
215 Kč
Vykolejená - 11%
Album skupiny Jablkoň Vykolejená obsahuje třináct písniček, při kterých se dá stejně dobře myslet i nemyslet. Stačí pootevřít stavidla a stává se z něj pohodlně sjízdný, téměř střední proud.
folk a country

Vykolejená

261 Kč
232 Kč
Bombarďák-3FO3 - 11%
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.
folk a country

Bombarďák-3FO3

269 Kč
239 Kč
Studánko rubínko + CD - 11%
(1x)
Písničky, říkadla, koledy a další perly lidové slovesnosti včetně tradičních her nás provází jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana. Ilustrace Jan Kudláček.
folk a country

Studánko rubínko + CD

314 Kč
279 Kč
Jihotaje - 11%
Dvojalbum zachycuje jedno ze zajímavých experimentálních setkání písničkáře Jana Buriana se skupinou Bizzare Band, kapelou z pomezí hudby vážné, folku i šansonu
folk a country

Jihotaje

441 Kč
392 Kč
Johnny Cash, I see a darkness - 11%
Johnny Cash, bekanntester Country-Sänger aller Zeiten, Rebell, Idol von Musik-Fans aller Generationen ? eine Legende bereits zu Lebzeiten.
folk a country

Johnny Cash, I see a darkness

348 Kč
310 Kč
Bratříčku, zavírej vrátka - 11%
Nezapomenutelné písničky na zásadním albu.
folk a country

Bratříčku, zavírej vrátka

527 Kč
469 Kč
Konvolut - 11%
Album Konvolut nabízí posluchačům třináct nahrávek známých, méně známých i zapomenutých písní z repertoáru Vlastimila Třešňáka – písní, které asi nikdy živě neuslyšíme.
folk a country

Konvolut

270 Kč
240 Kč
Pozdraveno budiž světlo - 11%
Album plné těch nejkrásnějších adventních a vánočních písní obsahuje známé koledy, ale i historickou reminiscenci staroslověnského textu vánočního Gloria v cyrilometodějském překladu z 9. století.
folk a country

Pozdraveno budiž světlo

269 Kč
239 Kč
Prozpěvování - 11%
Když Jiří Suchý a Jitka Molavcová před lety začali před oponou zpívat svoje a capella verze slavných písní, možná ani netušili, jak brzy se stanou pravidelně vytleskávanými přídavky po ukončení koncertu nebo semaforského představení.
folk a country

Prozpěvování

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 24 položek
1 2 3 > >>