Nejprodávanější e-knihy - listopad 2017
česká

Husitská epopej VI. - Za časů Jiřího z Poděbrad
(3x)
Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království. Snad žádná jiná historická epocha našich dějin není v obecných představách tak kontroverzní, jako právě husitství.
česká
Ukázky

Husitská epopej VI. - Za časů Jiřího z Poděbrad

299 Kč
Ve stínu Říše - 20%
(2x)
Málokdo dokáže představovat tak dokonalé bezcharakterní zlé postavy nebo naopak terče parodie a posměchu jako nacisté. Právě proto jsme dali nacisty na hraní těm nejlepším spisovatelům a spisovatelkám domácí fantastiky napříč generacemi.
česká
Ukázky

Ve stínu Říše

299 Kč
239 Kč
Boss Babiš - 20%
(9x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.
česká
Ukázky

Boss Babiš

249 Kč
199 Kč
Mrtví se mstí
(1x)
Do Prahy přijíždí poněkud záhadný španělský šlechtic Juan Antonio Cabrera de Córdoba a kupuje si tu dům. Nikdo o něm nic neví, není známo, proč se tu chce usadit, jisté však je, že je nesmírně bohatý. Jednoho dne je ve svém domě nalezen zavražděný...
česká
Ukázky

Mrtví se mstí

169 Kč
Hana - 20%
(52x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným.
česká
Ukázky

Hana

259 Kč
207 Kč
Každý něco tají
Příběh z prostředí filmových herců a jejich všedních i svátečních dní.
česká
Ukázky

Každý něco tají

158 Kč
Hotýlek - 20%
(29x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
česká
Ukázky

Hotýlek

259 Kč
207 Kč
Vzpoura goliardů
(2x)
Píše se rok 1261. Přemysl II. Otakar podpoří v boji o trůn římského krále proti Alfonsi Kastilskému jeho konkurenta Richarda Cornwalského a za to má slíben majestát. Jenže v diplomacii není nic takové, jak by se mohlo na první pohled zdát...
česká
Ukázky

Vzpoura goliardů

199 Kč
Slepá mapa - 20%
(36x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
česká
Ukázky

Slepá mapa

259 Kč
207 Kč
Nejlepší kandidát - 20%
(9x)
Příběh, který by se v normální zemi sotva mohl uskutečnit, sledujeme z pohledu milé a krásné asistentky Johanny, která hledá své místo na světě.
česká
Ukázky

Nejlepší kandidát

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 473 položek
1 2 3 .. 48 > >>