Nejprodávanější tituly - listopad 2017
horory

Srdce v Atlantidě - 11%
Pět kratších příběhů, které na sebe volně navazují, se odehrává během několika desítek let v druhé polovině minulého století. Hrdiny provázíme od dětství přes vysokoškolský život až po krutou zkušenost ve Vietnamu.
horory

Srdce v Atlantidě

306 Kč
272 Kč
Noční kousky - 11%
(2x)
Sbírka povídek inspirovaná rytinami malíře Jacquese Callota. V souhrnném celku vychází tato klasická sbírka v češtině vůbec poprvé od doby svého vydání v roce 1817.
horory

Noční kousky

269 Kč
239 Kč
Pohřební výbavička - 11%
Český čtenář má nyní poprvé možnost seznámit se s dílem spisovatele, novináře a literárního kritika Fernanda Iwasakiho prostřednictvím hororových mikropovídek Pohřební výbavička, v nichž rezonuje Poe, Borges, Maupassant i Henry James.
horory

Pohřební výbavička

143 Kč
127 Kč
Strážci z hlubin času - 11%
(1x)
Patnáct strašidelných povídek, které sepsal přítel a literární následovník H. P. Lovecrafta August Derleth na základě náčrtů a fragmentů z Lovecraftovy pozůstalosti.
horory

Strážci z hlubin času

494 Kč
439 Kč
Exekutor - 11%
Hrdinou napínavého, hororově laděného románu je mladý muž, který ztrácí práci, bydlení i přítelkyni a chce si uspořádat další život, ale místo toho se ocitá ve spárech exekutora, jehož jednání je výsledkem neobyčejně zvrhlého myšlení.
horory

Exekutor

242 Kč
215 Kč
Rej upírů - 11%
Soubor klasických povídek různých autorů je ukázkou hororové literatury, která kromě hrůzy a tajuplnosti nepostrádá romantické prvky a literární kvalitu.
horory

Rej upírů

242 Kč
215 Kč
Revival - 11%
Temný a uhrančivý román z pera slavného mistra napětí. Revival vypráví o knězi, který před lety přijel do novoanglického městečka, získal si zdejší obyvatele a stal se přítelem a mentorem malého chlapce.
horory

Revival

333 Kč
296 Kč
Vyhlídka na věčnost - 20%
(5x)
Další kniha autora Nočního klubu. Pan Mluvčí příliš nemluví, pouze vyřizuje vzkazy. A když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
horory
Ukázky

Vyhlídka na věčnost

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2