Nejprodávanější tituly - únor 2024
horory

Severoamerické jezerní příšery
(1x)
Skrytý poklad amerického hororu.
horory

Severoamerické jezerní příšery

341 Kč
Závěj
(2x)
Temný katastrofický horor od celosvětově oblíbené mistryně mrazivých příběhů. Tři obyčejní lidé čelí děsivé skutečnosti a riskují vše, aby dostali šanci na záchranu… a vykoupení. Hannah se probouzí v havarovaném autobusu uvězněném vánicí.
horory

Závěj

359 Kč
Cyklus vlkodlaka
(1x)
Ve větru je slyšet skučení, které připomíná lidská slova. A všude kolem nechává stopy netvor, jehož hlad nelze ukojit…
horory

Cyklus vlkodlaka

297 Kč
Empusion
(4x)
Přírodně-léčivý horor. Září roku 1913, léčebné lázně Görbersdorf.
horory
Ukázky

Empusion

404 Kč
Bytosti odjinud
Bytosti odjinud představují neznámé povídky známých autorů horrorové fantastiky, jako Algernon Blackwood, William Hope Hodgson nebo M. P. Shiel přes autory u nás známé snad jen tím, že se o nich pochvalně zmínil Howard Phillips Lovecraft.
horory

Bytosti odjinud

258 Kč
Šeptající mrtví

Slyší jejich šepot…

Keira je bez domova, pronásledovaná a zoufale se snaží uniknout prudké bouři. Útočiště najde v opuštěné zahradníkově chatce. Ta stojí na okraji hřbitova a ze všech stran ji obklopují hroby.

horory

Šeptající mrtví

314 Kč
Orgie v chomoutu
Příběh o svatbě, manželství a hnízdečku lásky v domě uprostřed lesa, kde je všechno úplně jinak.
horory

Orgie v chomoutu

269 Kč
Pohádka
Charlie Reade potká Howarda Bowditche, samotáře z domu na vysokém kopci. Na zahradě za domem stojí zamčená kůlna, z níž se linou příšerné zvuky. Pan Bowditch umírá a Charlie zjišťuje, že mu dům odkázal – spolu s tajemstvím...
horory
Ukázky

Pohádka

400 Kč
Kořist
(2x)
Čtyři nezvěstní turisté ztracení v nitru mrazivé divočiny, krvavá kaluž uprostřed bílé nicoty, dětská botička pohřbená desítky let pod zemí, život ukončený v útrobách hluboké skalní průrvy… Záchranářka Johanna naráží při svém pátrání na bizarní nevysvětlitelné jevy, jejichž společným jmenovatelem je jediné – smrt.
horory

Kořist

404 Kč
Šťastné a hrůzostrašné
Vánoční čas, kdy temnota uchvacuje největší část dne a srdci všech smrtelníků prostupuje zvláštní směs veselí i neklidného očekávání, je dobou jako stvořenou pro vypravování tajuplných a strašidelných příběhů.
horory

Šťastné a hrůzostrašné

223 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 95 položek
1 2 3 .. 10 > >>