Nejprodávanější tituly - leden 2024
horory

Pohádka
Charlie Reade potká Howarda Bowditche, samotáře z domu na vysokém kopci. Na zahradě za domem stojí zamčená kůlna, z níž se linou příšerné zvuky. Pan Bowditch umírá a Charlie zjišťuje, že mu dům odkázal – spolu s tajemstvím...
horory
Ukázky

Pohádka

400 Kč
Studna
Dovolená, na kterou se nezapomíná. Takhle si to přáli. Takhle si to vysnili. Klára, Saša, Vašek, Roman a Petra. Přátelé ze střední.
horory
Ukázky

Studna

224 Kč
Závěj
(2x)
Temný katastrofický horor od celosvětově oblíbené mistryně mrazivých příběhů. Tři obyčejní lidé čelí děsivé skutečnosti a riskují vše, aby dostali šanci na záchranu… a vykoupení. Hannah se probouzí v havarovaném autobusu uvězněném vánicí.
horory

Závěj

359 Kč
Empusion
(4x)
Přírodně-léčivý horor. Září roku 1913, léčebné lázně Görbersdorf.
horory
Ukázky

Empusion

404 Kč
Šepot z lesa
(4x)
Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce.
horory

Šepot z lesa

359 Kč
Podnikavá dívka
(1x)
Všichni toužili po jejím životě. Jen jeden si přál její smrt. Hanna poznala April během studií na Oxfordské univerzitě.
horory

Podnikavá dívka

449 Kč
Sukuby
(3x)
Právničce Ann Slavikové se zdají děsivé sny s temným sexuálním nábojem. Vrací se v nich do minulosti: na svět přivádí svou dceru Melanii a zároveň je středem pozornosti záhadných postav v pláštích, které si chlípně pohrávají s jejím tělem…
horory

Sukuby

359 Kč
Škvíra - 40%
(1x)
Kolekce jedinečných mysteriózních povídek od autorky kultovního Kříďáka. Každá z nich je obestřena mrazivou temnotou, která něco skrývá – vrahy, přeludy, nestvůry… nebo cosi odporného v krabici na klobouky.
horory

Škvíra

296 Kč
179 Kč
Balada pro Emily
(2x)
Psychologický thriller inspirovaný skutečnými událostmi. Kamila slíbila své matce, že se postará o úklid a prodej starého domu, v němž před mnoha lety společně bydlely.
horory

Balada pro Emily

359 Kč
Cyklus vlkodlaka
(1x)
Ve větru je slyšet skučení, které připomíná lidská slova. A všude kolem nechává stopy netvor, jehož hlad nelze ukojit…
horory

Cyklus vlkodlaka

297 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 95 položek
1 2 3 .. 10 > >>