Nejprodávanější tituly - leden 2024
horory

Dům v ústraní
Americký autor Howard Phillips Lovecraft (1890 - 1937) během svého života se nikdy nedokázal uživit z výdělků jako autor a redaktor.
horory
Ukázky

Dům v ústraní

110 Kč
Kořist
(2x)
Čtyři nezvěstní turisté ztracení v nitru mrazivé divočiny, krvavá kaluž uprostřed bílé nicoty, dětská botička pohřbená desítky let pod zemí, život ukončený v útrobách hluboké skalní průrvy… Záchranářka Johanna naráží při svém pátrání na bizarní nevysvětlitelné jevy, jejichž společným jmenovatelem je jediné – smrt.
horory

Kořist

404 Kč
Sebrané spisy H. P. Lovecrafta BOX
Box Sebrané spisy H. P. Lovecrafta obsahuje všechny čtyři díly spisů v pěti knihách.
horory
Ukázky

Sebrané spisy H. P. Lovecrafta BOX

1 521 Kč
Stranger Things: Lucas v ohrožení
Střední škola je příšera, která pohltí všechno, co máte rádi. Tohle moc dobře ví Robin Buckleyová, oblíbená postava třetí řady hororového sci-fi seriálu televize Netflix a nyní také hrdinka románu Rebelka Robin.
horory
Ukázky

Stranger Things: Lucas v ohrožení

313 Kč
Berserk 8
Bitva o Doldrey pokračuje, ale nebezpečí ze strany Gennonových vojsk není to jediné, čemu bude muset Guts čelit. Ostatně i Griffith se pouští do velice riskantní hry, která se Jestřábům nakonec nemusí vyplatit – obzvláště dojde-li na dvorské intriky.
horory

Berserk 8

269 Kč
Rohy
Příběh o lásce, pomstě a temných stránkách lidské duše se vine jako cesta krajinou plnou překvapení a nečekaných zvratů, z nichž největší čeká samozřejmě na konci.
horory

Rohy

342 Kč
Šťastné a hrůzostrašné
Vánoční čas, kdy temnota uchvacuje největší část dne a srdci všech smrtelníků prostupuje zvláštní směs veselí i neklidného očekávání, je dobou jako stvořenou pro vypravování tajuplných a strašidelných příběhů.
horory

Šťastné a hrůzostrašné

223 Kč
Čtyři po půlnoci

Kniha Čtyři po půlnoci (obsahující čtyři novely – Časožrouti, Skryté okno do skryté zahrady, Policajt z knihovny, Sluneční pes) u nás poprvé vychází jako celek. ... Kdo se rád bojí, nebude litovat!

horory

Čtyři po půlnoci

540 Kč
Jáma a kyvadlo a jiné povídky
Jedinečné, luxusní vydání v grafickém konceptu uznávaného výtvarníka a tatéra Lukáše Musila, jehož jméno a přezdívka Musa se stala ve velmi krátké době uznávaným pojmem na naší umělecké scéně.
horory
Ukázky

Jáma a kyvadlo a jiné povídky

449 Kč
Mordie
TAJNOSTI A MRTVOLY JSOU SKRYTY V KATAKOMBÁCH POD MORDIÍ. V chudinské čtvrti tohoto nebohého města zničeného mořem žije s rodiči mladý chlapec Natan Treeves. Vydělává si na skromnou obživu sbíráním a prodejem pokladů z Živoucího bahna.
horory

Mordie

719 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 93 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>