Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
horory

Pohádka
Charlie Reade potká Howarda Bowditche, samotáře z domu na vysokém kopci. Na zahradě za domem stojí zamčená kůlna, z níž se linou příšerné zvuky. Pan Bowditch umírá a Charlie zjišťuje, že mu dům odkázal – spolu s tajemstvím...
horory
Ukázky

Pohádka

400 Kč
Studna
Dovolená, na kterou se nezapomíná. Takhle si to přáli. Takhle si to vysnili. Klára, Saša, Vašek, Roman a Petra. Přátelé ze střední.
horory
Ukázky

Studna

149 Kč
Empusion
(1x)
Přírodně-léčivý horor. Září roku 1913, léčebné lázně Görbersdorf.
horory
Ukázky

Empusion

349 Kč
Závěj
(1x)
Temný katastrofický horor od celosvětově oblíbené mistryně mrazivých příběhů. Tři obyčejní lidé čelí děsivé skutečnosti a riskují vše, aby dostali šanci na záchranu… a vykoupení. Hannah se probouzí v havarovaném autobusu uvězněném vánicí.
horory
Ukázky

Závěj

319 Kč
Podnikavá dívka
(1x)
VŠICHNI TOUŽILI PO JEJÍM ŽIVOTĚ. JEN JEDEN SI PŘÁL JEJÍ SMRT. Hanna poznala April během studií na Oxfordské univerzitě.
horory
Ukázky

Podnikavá dívka

399 Kč
Sukuby
(2x)
Právničce Ann Slavikové se zdají děsivé sny s temným sexuálním nábojem. Vrací se v nich do minulosti: na svět přivádí svou dceru Melanii a zároveň je středem pozornosti záhadných postav v pláštích, které si chlípně pohrávají s jejím tělem…
horory
Ukázky

Sukuby

280 Kč
Šepot z lesa
(3x)
Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce.
horory
Ukázky

Šepot z lesa

319 Kč
Cyklus vlkodlaka
(1x)
Ve větru je slyšet skučení, které připomíná lidská slova. A všude kolem nechává stopy netvor, jehož hlad nelze ukojit…
horory
Ukázky

Cyklus vlkodlaka

240 Kč
Dům v ústraní
Americký autor Howard Phillips Lovecraft (1890 - 1937) během svého života se nikdy nedokázal uživit z výdělků jako autor a redaktor.
horory
Ukázky

Dům v ústraní

110 Kč
Kořist
(2x)
Čtyři nezvěstní turisté ztracení v nitru mrazivé divočiny, krvavá kaluž uprostřed bílé nicoty, dětská botička pohřbená desítky let pod zemí, život ukončený v útrobách hluboké skalní průrvy… Záchranářka Johanna naráží při svém pátrání na bizarní nevysvětlitelné jevy, jejichž společným jmenovatelem je jediné – smrt.
horory
Ukázky

Kořist

382 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 50 položek
1 2 3 .. 5 > >>