Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
horory

Kořist
(2x)
Čtyři nezvěstní turisté ztracení v nitru mrazivé divočiny, krvavá kaluž uprostřed bílé nicoty, dětská botička pohřbená desítky let pod zemí, život ukončený v útrobách hluboké skalní průrvy… Záchranářka Johanna naráží při svém pátrání na bizarní nevysvětlitelné jevy, jejichž společným jmenovatelem je jediné – smrt.
horory
Ukázky

Kořist

382 Kč
Pohádka
Charlie Reade potká Howarda Bowditche, samotáře z domu na vysokém kopci. Na zahradě za domem stojí zamčená kůlna, z níž se linou příšerné zvuky. Pan Bowditch umírá a Charlie zjišťuje, že mu dům odkázal – spolu s tajemstvím...
horory
Ukázky

Pohádka

400 Kč
Šepot z lesa
(3x)
Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce.
horory
Ukázky

Šepot z lesa

319 Kč
Empusion
(1x)
Přírodně-léčivý horor. Září roku 1913, léčebné lázně Görbersdorf.
horory
Ukázky

Empusion

349 Kč
Jiné místo
(5x)
Monika s Oliverem chtějí uniknout ruchu velkoměsta, a tak zamíří na dovolenou do penzionu v Luhačovicích. Kde jinde prohloubit rodící se vztah než na tichém místě v obklopení lesů?
horory
Ukázky

Jiné místo

249 Kč
Hrobník
(1x)
1893: Augustin Rothmayer pracuje jako hrobník na známém vídeňském ústředním hřbitově.
horory
Ukázky

Hrobník

319 Kč
Pastýř
(2x)
Na Štědrý den roku 1957 se vrací z Německa domů mladý pilot královského letectva. Jeho letový plán je jednoduchý, palivová nádrž plná. Vše probíhá normálně...
horory
Ukázky

Pastýř

179 Kč
Škvíra
(1x)
Kolekce jedinečných mysteriózních povídek od autorky kultovního Kříďáka. Každá z nich je obestřena mrazivou temnotou, která něco skrývá – vrahy, přeludy, nestvůry… nebo cosi odporného v krabici na klobouky.
horory
Ukázky

Škvíra

319 Kč
Závěj
(1x)
Temný katastrofický horor od celosvětově oblíbené mistryně mrazivých příběhů. Tři obyčejní lidé čelí děsivé skutečnosti a riskují vše, aby dostali šanci na záchranu… a vykoupení. Hannah se probouzí v havarovaném autobusu uvězněném vánicí.
horory
Ukázky

Závěj

319 Kč
Dům v ústraní
Americký autor Howard Phillips Lovecraft (1890 - 1937) během svého života se nikdy nedokázal uživit z výdělků jako autor a redaktor.
horory
Ukázky

Dům v ústraní

110 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 131 položek
1 2 3 .. 14 > >>