Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
horory

Poslední úkol pro Gwendy
Vyvrcholení trilogie. Když bylo Gwendy Petersonové dvanáct let, dal jí cizinec jménem Richard Farris do úschovy tajemnou skříňku.
horory
Ukázky

Poslední úkol pro Gwendy

260 Kč
Zjevení Cthulhu
(2x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
horory
Ukázky

Zjevení Cthulhu

165 Kč
Černý dům
Černý dům navazuje na kultovní fantasy román Talisman To, co miluješ, musíš milovat ještě víc, protože jednoho dne to zmizí. Ve Wisconsinu dojde k sérii nelítostných vražd, které připomínají nelidské řádění šíleného Alberta Fishe před desítkami let.
horory
Ukázky

Černý dům

340 Kč
Ta z katovny
(1x)
Osudy dvou žen se prolnou přes propast času.
horory
Ukázky

Ta z katovny

297 Kč
Temná věž I. - Pistolník
(2x)
Pistolník je úvodním svazkem obří ságy Temná věž, kterou píše Stephen King od studentských let.
horory
Ukázky

Temná věž I. - Pistolník

180 Kč
Pavučina snů
(3x)
Kdysi dávno se v prokletém městě Derry (dějišti klasických románů To a Nespavost) spojili čtyři kluci a odhodlali se ke statečnému činu. K činu, jenž je všechny změnil způsobem, který nikdy nebudou schopni pochopit.
horory
Ukázky

Pavučina snů

320 Kč
Zhubni
(1x)
Kletba jako zasloužený trest? Billy Halleck má všechno, co si může přát – drahý dům, hezkou rodinu a výnosné zaměstnání v advokátní kanceláři. Má však také velkou nadváhu a lékař ho varuje před infarktem.
horory
Ukázky

Zhubni

219 Kč
Síla vzdoru
(1x)

Jmenuji se Katniss Everdeenová. Proč nejsem mrtvá? Měla bych být. Proti všem očekáváním přežila Katniss Hladové hry dvakrát, ale ani poté nemá klid. V zemi Panem vypuklo povstání. Kapitol je naštvaný a chce pomstu. Kdo by měl za nepokoje zaplatit? Katniss. A co je nejhorší? Prezident Snow dal jasně najevo, že v bezpečí není vůbec nikdo.

Závěrečný díl světového knižního bestselleru.

horory
Ukázky

Síla vzdoru

279 Kč
Ústav
(1x)
Psychicky děsivý stejně jako Žhářka a s úžasnou dětskou imaginací kultovního To je Ústav dramatickým příběhem o dobru a zlu ve světě, kde hodní kluci vždy nevyhrají.
horory
Ukázky

Ústav

299 Kč
Jáma a kyvadlo a jiné povídky
Sugestivní vyprávění o obsedantních vášních a závislostech, hrůze z předčasného pohřbu, o ponurém domě, jenž se i s posledními potomky šlechtického rodu pomalu rozpadá, o vězni, který je odsouzen ke strašlivě krutému trestu smrti, napíná a děsí čtenáře už více než sto padesát let. Výbor povídek slavného amerického prozaika Edgara Allana Poea představuje sedmadvacet fantastických, mystických, hororových, tragikomických, groteskních i detektivních příběhů, které nestárnou a získávají si srdce čtenářů i dnes.
horory
Ukázky

Jáma a kyvadlo a jiné povídky

349 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 130 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>