Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
horory

Rohy - 20%
Příběh o lásce, pomstě a temných stránkách lidské duše se vine jako cesta krajinou plnou překvapení a nečekaných zvratů, z nichž největší čeká samozřejmě na konci.
horory
Ukázky

Rohy

240 Kč
192 Kč
Světová válka Z - 20%
(1x)
Světová válka Z (World War Z) Maxe Brookse je hororový, ale velmi realistický a emotivní román o světové válce se zombie. Není to ale klasický horor se zombie, kniha svou realistickou kulisou připomíná knihy Stephena Kinga nebo Toma Clancyho.
horory
Ukázky

Světová válka Z

320 Kč
256 Kč
Temná půle - 20%
Stvořit George Starka bylo snadné, zbavit se ho bude mnohem těžší… Spisovatel Ted Baumont je obviněn ze série brutálních vražd. Nejenže byly na místě zločinu nalezeny jeho otisky prstů, svědčí proti němu i další důkazy. Ted prohlašuje, že je nevinen.
horory
Ukázky

Temná půle

259 Kč
207 Kč
To - 20%
(3x)
Bylo jich sedm a byli velmi mladí, když se jejich první klopýtnutí změnilo v horor. Jako dospělí se teď rozprchli do světa, aby v něm dosáhli úspěchu a štěstí. Minulost je ale stále živá – živější, než by si přáli...
horory
Ukázky

To

359 Kč
287 Kč
Vyhlídka na věčnost - 20%
(5x)
Další kniha autora Nočního klubu. Pan Mluvčí příliš nemluví, pouze vyřizuje vzkazy. A když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
horory
Ukázky

Vyhlídka na věčnost

199 Kč
159 Kč
Hřbitov - 20%
Duchové jsou stále hladoví a nikdo to neví lépe než Ed a Lorraine Warrenovi. Dvojice slavných démonologů desítky let bojovala se silami zla a zažila při tom řadu šokujících událostí.
horory
Ukázky

Hřbitov

269 Kč
215 Kč
Noční směna - 20%
(1x)
Dvacet příběhů, v nichž nic není, jak se zdá, a temné stíny noci pronikají i do bezpečného světla dne.
horory
Ukázky

Noční směna

300 Kč
240 Kč
Sukuby - 20%
(2x)
Právničce Ann Slavikové se zdají děsivé sny s temným sexuálním nábojem. Vrací se v nich do minulosti: na svět přivádí svou dceru Melanii a zároveň je středem pozornosti záhadných postav v pláštích, které si chlípně pohrávají s jejím tělem…
horory
Ukázky

Sukuby

280 Kč
224 Kč
Šedá jako popel - 20%
Pokračování příběhu o květinářce s temnou minulostí. Prodavačka květin Carolin je zpátky ve Vídni. Od té doby, co nesprávní lidé vědí, že je naživu, nikdy nechodí dvakrát stejnou cestou mezi hroby. Dnes je všechno jinak. Něco se stalo, protože jí tuhne krev v žilách.
horory
Ukázky

Šedá jako popel

229 Kč
183 Kč
Christina - 20%
Ďábelské auto v klasickém hororovém thrilleru Středoškolák Arnie zahlédne stařičké auto Plymouth a okamžitě zatouží ho mít a pro radost si ho opravit. Jeho rodiče však mají naprosto odlišné představy o tom, jak by měl syn trávit čas a utrácet peníze.
horory
Ukázky

Christina

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 130 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>