Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
horory

Severoamerické jezerní příšery - 20%
Skrytý poklad amerického hororu.
horory
Ukázky

Severoamerické jezerní příšery

249 Kč
199 Kč
Carrie - 20%
Kultovní dílo mistra hororu Nešťastné neatraktivní Carrie se spolužáci smějí a doma ji krutě trýzní její vlastní matka, náboženská fanatička. Tyranizovaná dívka se rozhodne za své trápení krutě pomstít.
horory
Ukázky

Carrie

179 Kč
143 Kč
Stranger Things: Rebelka Robin - 20%
Střední škola je příšera, která pohltí všechno, co máte rádi. Tohle moc dobře ví Robin Buckleyová, oblíbená postava třetí řady hororového sci-fi seriálu televize Netflix a nyní také hrdinka románu Rebelka Robin.
horory
Ukázky

Stranger Things: Rebelka Robin

298 Kč
238 Kč
Všechno je definitivní - 20%
(1x)
Soubor čtrnácti temných povídek Stephena Kinga.
horory
Ukázky

Všechno je definitivní

300 Kč
240 Kč
Pytel kostí - 20%
(1x)
Ústřední postavou tohoto strhujícího románu je spisovatel Mike Noonan, který ztratil tragicky ženu a s ní i nenarozené dítě.
horory
Ukázky

Pytel kostí

299 Kč
239 Kč
Outsider - 20%
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
horory
Ukázky

Outsider

299 Kč
239 Kč
Čtyři po půlnoci - 20%
(1x)
Kniha Čtyři po půlnoci (obsahující čtyři novely – Časožrouti, Skryté okno do skryté zahrady, Policajt z knihovny, Sluneční pes) u nás poprvé vychází jako celek. ... Kdo se rád bojí, nebude litovat!
horory
Ukázky

Čtyři po půlnoci

420 Kč
336 Kč
Dokud dýchám - 20%
Po strašlivých loňských událostech to vypadá, že v městečku Tišiny konečně nastal klid. Jen Adam si stále dělá starosti o svého mladšího bratra Martina, který se izoloval od zbytku světa. Pak ale na stěnu jejich domu někdo napíše rudý výhružný vzkaz.
horory
Ukázky

Dokud dýchám

299 Kč
239 Kč
Vamps: Čerstvá krev - 20%
Kdesi ve švýcarských Alpách stojí VAMPS, prestižní akademie pro potomky těch nejbohatších a nejmocnějších upírských rodin. Dillon ale mezi upírskou smetánku nepatří - vlastně ani není upír. Je to dhampír: napůl člověk, napůl upír.
horory
Ukázky

Vamps: Čerstvá krev

399 Kč
319 Kč
Pes baskervillský - 20%
(1x)

Jedinečné líčení atmosféry tajemství a hrůzy z událostí, které se zdánlivě vzpírají lidskému chápání…  Nejslavnější Doylův detektivní příběh vypráví o záhadných úmrtích na venkovském panství v pochmurné vřesovištní krajině, které přijíždí vyřešit slavný Sherlock Holmes se svým přítelem a pomocníkem doktorem Watsonem.

horory
Ukázky

Pes baskervillský

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 130 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>