Nejprodávanější tituly - listopad 2017
ostatní

Hana Hegerová
Hana Hegerová 1966: skvělá muzika v pozoruhodné reedici!
ostatní

Hana Hegerová

267 Kč
Stehlík
V roce 1976 představil soubor EXTEMPORE nový pořad s názvem Stehlík. Byl to první monotematický celovečerní pořad skupiny.
ostatní

Stehlík

224 Kč
Muna
Album Muna (islandsky rozvzpomínat) přináší jedenáct autorských písní v bohatším aranžmá a širším nástrojovém obsazení než u debutového alba Anar. Dokládá nejen autorský potenciál Markéty Irglové, ale také její schopnost tvůrčího vývoje.
ostatní

Muna

359 Kč
Česká mše vánoční
Spojením Rybovy mše, Ladova betlému a desítek dalších Ladových postaviček a scenérií vznikl stejnojmenný animovaný film, který je už od roku 2007 neodmyslitelnou součástí vánočních svátků s Českou televizí.
ostatní

Česká mše vánoční

89 Kč
Ej, ženy, ženy, poradteže mi
Melodie z moravsko-slovenského pomezí, především z Horňácka a Kopanic, ozvláštňuje hudebně zdařilé aranžmá Petra Pavlince a Miroslava Kolacii, muzikantsky precizní provedení souboru Musica Folklorica a citlivý, emotivní projev zpěvačky Veroniky Malatincové.
ostatní

Ej, ženy, ženy, poradteže mi

224 Kč
feat.
Profilové kompilační album Doroty Barové, jedné z nejvýraznějších postav české nezávislé hudební scény. Dorota Barová je majitelkou sametového altu, vynikající hráčkou na violoncello, skladatelkou, textařkou a navíc ráda podstupuje hudební výlety do všech žánrů.
ostatní

feat.

224 Kč
Listolet
Přes překypující barevné aranže Listolet nezapře své folkové kořeny a staví především na síle prostých písniček. Debutové album Listoletu stojí na folkrockovém základu, doplněném o jemnou elektroniku a melodické dechové linky.
ostatní

Listolet

269 Kč
Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.
ostatní

Noční hlídka

224 Kč
Lesní zvěř
Energická hudba, kde zpěv, hlukové plochy, smyčky živých nástrojů, trubka a bicí vystupují vůči klávesám jako rovnocenní partneři a slova nebo melodie mají stejnou váhu jako hudební plochy.
ostatní

Lesní zvěř

269 Kč
Hořký pití
(1x)
První album pražské pubrockové kapely.
ostatní

Hořký pití

212 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 20 položek
<< < 1 2