Nejprodávanější tituly - listopad 2017
medicína

O zachování dobrého zdraví - 65%
Zdravovědný spis O zachování dobrého zdraví (De conservanda valetudine) z roku 1576 je dílem severoněmeckého šlechtice, politika, humanisty a mecenáše Heinricha Rantzaua (Rantzovia, 1526–1598.
medicína

O zachování dobrého zdraví

222 Kč
78 Kč
Obecná psychologie
(1x)
Publikace se zabývá základními aspekty lidské psychiky. Vychází z vymezení obecné psychologie a jejího postavení v systému psychologických věd, uvádí i základní metody, které slouží k poznání a hodnocení jednotlivých psychických projevů a funkcí.
medicína
Ukázky

Obecná psychologie

270 Kč
Proč?
České vydání vzpomínek Any Milić Peclové, manželky Oldřicha Pecla, českého právníka, podnikatele a člena protikomunistické opozice, který byl po únorovém převratu v procesu s Miladou Horákovou a dalšími v roce 1950 odsouzen k trestu smrti a popraven.
medicína

Proč?

324 Kč
Psychologie lidské odolnosti
Kdo by nechtěl se bez větších problémů vyrovnat s nároky života a úspěšně překonávat obtížné i krizové situace. K tomu lze jistě dospět různými cestami a využívat přitom množství víceméně důmyslných a složitých návodů i „zkratek“.
medicína

Psychologie lidské odolnosti

494 Kč
Rehabilitace motoriky člověka
Publikace, která je výsledkem spolupráce teoretiků a klinických pracovníků, navazuje na tři úspěšná vydání oblíbené a úspěšné knihy fyziologie a léčebná rehabilitace motoriky člověka
medicína

Rehabilitace motoriky člověka

449 Kč
Terapie chaosem
Kniha Terapie chaosem: Pokus o pochopení současné neklidné společnosti nabízí odlišné vnímání chaosu v lidském životě. Je třeba jej přestat vnímat jako negativní narušení panující harmonie, nesoucí s sebou pouze rozostření stávajících hranic.
medicína

Terapie chaosem

264 Kč
Obrazy z nevědomí
Aktualizované vydání úspěšné publikace, která obsahuje kompletní informace o skupinových terapeutických procesech v autorčině ateliéru. Kamila Ženatá vytvořila ucelený systém práce s uzavřenými skupinami.
medicína

Obrazy z nevědomí

359 Kč
Svépomocná příručka sestry
Vtipně psaná knížka oblíbeného autora nabízí jakéhosi průvodce pro přežití sestry v jejím náročném povolání.
medicína

Svépomocná příručka sestry

225 Kč
Vývojová psychologie
Publikace podává srozumitelný výklad vývoje člověka napříč celým životním cyklem. Zachycuje proměny lidské psychiky a chování od početí a prenatálního života až po umírání a smrt.
medicína

Vývojová psychologie

755 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 150 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>