Nejprodávanější hudba - listopad 2017
hudba

Sám se sebou
Michal Hrůza po nedávném vážném úrazu již v plné síle, posílen o nové životní zkušenosti vydal svůj poslední albový počin s výmluvným názvem "Sám se sebou".
hudba

Sám se sebou

404 Kč
Bratříčku, zavírej vrátka
Nezapomenutelné písničky na zásadním albu.
hudba

Bratříčku, zavírej vrátka

527 Kč
Píp
Pusť si desku Píp a bude ti líp. Druhé album rozpustilé party Bombarďák. Album Píp pokračuje tam, kde skončily předchozí Písničky kluka BomBarďáka. Nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, tango, dixieland a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem. Bez ledu a hlavně protřepat, nemíchat!
hudba

Píp

269 Kč
Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha
Zpěvák a hudebník Ondřej Ruml sáhl tentokrát po „rodinném stříbru“ a spolu s výtečnými muzikanty nahrál a nazpíval písně klasiků, Jaroslava Ježka, Jiřího Voskovce a Jana Wericha. Ruml a jeho hudební přátelé se rozhodli dát písničkám novější zvuk, zachovali ale jazzový ráz, kterým je Ježkova tvorba pověstná.
hudba

Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha

323 Kč
Lipa 68
Peter Lipa, renomovaný slovenský umělec, ve svých 68 letech vydává své dlouho očekávané CD a LP s názvem Peter Lipa ´68 . Po velmi úspěšném platinovém CD Lipa spieva Lasicu, přichází s novým multižánrovým albem.
hudba

Lipa 68

314 Kč
Studánko rubínko
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.
hudba

Studánko rubínko

269 Kč
Smrt žije
Sympaticky odvážný způsob, jakým se kapela snaží navzdory svému datu založení provokovat a šťourat do hudebního vkusu i světonázoru posluchačů. Deska je, co se týče témat i nálad, asi nejlépe poskládané album Prago Union a Kato by měl dostat cenu za rým.
hudba

Smrt žije

242 Kč
2017
Nové album známé české legendární kapely.
hudba

2017

242 Kč
An Introduction To
Série An Introduction To si klade za cíl přiblížit starší umělce nové generaci posluchačů. Mapuje kariéru toho kterého interpreta a nabízí průřez jeho tvorbou.
hudba

An Introduction To

125 Kč
At Home
Iva Bittová & Čikori natočili zcela nové písně na album At Home. Devět autorských skladeb skvělým způsobem navazuje na legedární Bílé Inferno a to nejen obsazením či poetikou, ale i svou písňovou formou a celkovým zvukem nahrávky.
hudba

At Home

314 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 86 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>