Nejprodávanější hudba - listopad 2017

Holomráz
Stále žádanější dvojice na českém hudebním výsluní, skupina Slza, vydala své druhé album s názvem Holomráz, které avizuje stejnojmenný aktuální hit.

Holomráz

269 Kč
Konnichiwa - 11%
Debutová deska Konnichiwa je završením více jak tříleté existence skupiny Mirai. Nahrávala se v různých studiích a podíleli se na ní čtyři producenti.

Konnichiwa

296 Kč
263 Kč
Bílé Vánoce Lucie Bílé II. - 11%
Pod osvědčeným názvem vychází pokračování fenomenálně úspěšného alba z roku 2010. Producent Petr Malásek po šťastných sedmi létech úspěšně objevil a zaranžoval novou sadu vánočních a svátečních písniček.

Bílé Vánoce Lucie Bílé II.

374 Kč
332 Kč
Universum - 11%
Zpěvák a skladatel Ondřej Gregor Brzobohatý po třech letech od vydání svého debutu Identity, který provázelo úspěšné turné a za jehož prodej obdržel nejdříve zlatou a následně i platinovou desku, vydává nové autorské album Universum.

Universum

128 Kč
114 Kč
Uzavřenej kruh - 11%
Ve znamení blížících se oslav dvaceti let existence kapely vydává pražská rocková úderka Škwor nové album Uzavřenej kruh. To je v pořadí osmým studiovým opusem a představuje Škwor jako hvězdu žánru a elitu domácí rockové scény.

Uzavřenej kruh

316 Kč
281 Kč
Konečně - 11%
Zpěvačka Dasha vydává nové sólové album s příznačným názvem Konečně! Pro mnohé možná překvapivě nepůjde ani o swingové evergreeny s big bandem, ani o muzikálové melodie či osvědčené coververze, ale o původní písně psané jí přímo na tělo.

Konečně

354 Kč
314 Kč
Havěť všelijaká 2 - 11%
Volné pokračování úspěšného titulu bylo opět připraveno ve spolupráci s producenty Vítem Sázavským a Jiřím Sedláčkem. I nyní jde o kolekci originálních skladeb předních osobností české hudební scény.

Havěť všelijaká 2

224 Kč
199 Kč
Šest křížků (Franta) - 11%
Muzikant František Černý spjatý především s kapelou Čechomor oslavil šedesátiny sólovou deskou se všeříkajícím názvem Šest křížků a podtitulem Franta 2017.

Šest křížků (Franta)

242 Kč
215 Kč
Vykolejená - 11%
Album skupiny Jablkoň Vykolejená obsahuje třináct písniček, při kterých se dá stejně dobře myslet i nemyslet. Stačí pootevřít stavidla a stává se z něj pohodlně sjízdný, téměř střední proud.

Vykolejená

261 Kč
232 Kč
Bombarďák-3FO3 - 11%
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.

Bombarďák-3FO3

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 93 položek
1 2 3 .. 10 > >>